![]() |
![]() |
|
|
||||
|
||||
![]() Citat:
Ti se pare ca Ev. scrisa de Matei seamana cu scrierea lui Iuda?... Dragutule, vezi ca nu am 2 clase primare sa ma poti lua cu abureli...pe aia de la gradinita ii poti prosti cum vrei tu... Citat:
Cand s-a scris prima carte a NT? Pavel ii spune lui Timotei sa "tina drep[tarul cuvintelor sanatoase pe care le-a auzit" (II Timotei 1, 13) de la el ... aceste cuvinte incredintate lui Timotei de catre Pavel, trebuiau transmise la oameni credinciosi care sa se priceapa a invata si pe altii (II Timitei 2,2). Sfanta Scriptura e cartea mea de capatai...a ta nu stiu ce este: ori pliantul pe care ti-l da pastorul dupa "scoala de sabata", ori brosura "crestina" pe care vi le imparte la fiecare Evanghelizare pastorii...
"Fiți treji, privegheați. Potrivnicul vostru, diavolul, umblă, răcnind ca un leu, căutând pe cine să înghită. Căruia stați împotrivă, tari în credință, știind că aceleași suferințe îndură și frații voștri în lume." I Petru 5, 8. |
|
![]() |
||||
Subiect | Subiect început de | Forum | Răspunsuri | Ultimele Postari |
Cum raspunde Dumnezeu rugaciunilor? | anna21 | Generalitati | 56 | 24.01.2012 11:25:03 |
Despre viclenia sectantilor | georgel23c | Secte si culte | 3892 | 03.10.2011 10:49:18 |
Dumnezeu raspunde omului credincios | crissta | Intrebari utilizatori | 4 | 02.12.2010 19:04:42 |
|