Citat:
În prealabil postat de Lucemferre
Iar eu am spus
.
Și chiar am fost sincer când am afirmat că nu se dorește un răspuns critic la adresa dvs. Era doar o frustrare de-a mea legată de felul în care se face cartea în România (exemplul cu unii dintre proaspăt absolvenții constănțeni e doar o picătură într-un ocean) și de faptul că toți ne dorim să o ducem cât de cât mai bine, dar atâția studenți urmează o universitate fără nicio tragere de inimă, doar ca să aibă o diplomă. De îndemnuri nu ar trebui să se simtă nimeni atacat, ci din contră, să-și însușească acest scop, această ambiție de a face ceva măreț spre folosul altuia și să nu înceteze lupta pentru a fi un exemplu demn de urmat de ceilalți (nu un idol precum megastarurile Hollywoodiene).
|
E vina lor ca pot pacali sistemul si termina facultartea in conditiile in care nu frecventeaza cursurile?Daca merge....merge.La asta s.a ajuns pt ca in ziua de azi daca ai bani faci o facultate.Banul primeaza
Inteleg cum e sa fii frustrat.Noi din 60 de oameni cati suntem in serie,doar 6 venim la cursuri.Problema e ca cei neinteresati au note ca mine sau mai mari.De ce nu ii intereseaza nici pe profi sa faca prezenta???Cum se mai face diferenta intre oamneni?Nu intereseaza pe nimeni si nu influenteaza cu nimic nota.
Pestele de la cap se impute