![]() |
![]() |
|
|
|
|||
|
|||
![]()
Dupa text este si o continuare: "PROMISIUNILE TATALUI NOSTRU CERESC PENTRU TOTI CEI CARE VOR SPUNE ACEASTA SFANTA LITANIE, MACAR DE 3 ORI PE SAPTAMANA" Asta e ceva care ne poate da indicii ca nu este de la parintele.
PS. Nu am gasit rugaciunea pe site-uri ortodoxe, doar pe niste site-uri new-age. Last edited by catalin2; 09.02.2011 at 09:14:19. |
|
|||
|
|||
![]()
Eu am gasit-o pe site-ul : www.biserica.org (dupa ce am primit e-mail-ul cu pricina).Nu stiu sa spun daca site-ul este sub tutela Bisericii Ortodoxe Romane. Astept insa parerea celor competenti in aceasta materie si in materia dreptului canonic ortodox, caci daca este o greseala privind paternitatea textului, atunci ea trebuie reparata si aplicate cele spuse de sfintii nostri parinti in astfel de situatii.
|
|
|||
|
|||
![]()
Ma bucur ca nu sunt singura care are o indoiala in privinta aceastei "litanie" atribuita parintelui Arsenie Boca. Am citit multe scrise de parintele Arsenie si nu recunosc in aceasta litanie stilul dumnealui. Apoi acea mare, mare greseala de dogma ce in niciun caz nu putea fi facuta de catre parintele Arsenie (cei care stiu cate ceva despre parintele Arsenie Boca stiu despre ce vorbesc). Eu cred ca este doar o incercare a celui necurat de a-i rataci pe ortodocsi. Deci, ar trebui anuntati cei care transmit acest email sa inceteze, in cazul in care nu au recunoscut capcana intinsa. Stau de ceasuri bune pe internet incercand sa aflu sursa acestei "litanii", dar am gasit doar acel site biserica.org.... De la ce o fi venind org? In niciun caz de la ortodox.
|
|
|||
|
|||
![]()
Intradevar nu pare a fi stilul Parintelui Arsenie Boca. Am cautat dar nu apare (nicaieri in scrierile Parintelui)decat pe unele bloguri....
|
|
|||
|
|||
![]()
Pagina web "biserica.org" este creată și întreținută de cancelaria bisericii ortodoxe române "Sfânta Treime" din Los Angeles, California.
Aceasta a facut parte pana nu demult din dioceza ortodoxa romana care nu se afla in comuniune cu Patriarhia romana, ci avea un statut aparte sub pastorirea arhiepiscopului Nathaniel Pop. Dar intre timp aceasta dioceza s-a reunit cu cea aflata canonic in Patriarhia romana. E posibil ca din prea mare "deschidere" spre comunicarea mcu alte confesiuni sau denominatiuni sa se fi strecurat si acea "litanie"; cu siguranta nu ii apartine parintelui Arsenie Boca. Last edited by AdrianAamz; 15.04.2011 at 11:21:53. |
|