![]() |
![]() |
|
|
||||
|
||||
![]() Citat:
Ei, cind ai parte de asemenea bucurii nu mai poti decit exclama : ,,rara avis ! " Desi, eu nu inteleg zabovirea aceasta cu mine fiindca : ,,Aquila non capit muscas " NB: atentie la coerenta si inteligibilitatea mesajelor pt. ca altminteri nu sunt decit cuvinte legate intre ele prin semne de punctuatie .Nepasindu-ti a avea sau nu dreptate in ceea ce spui inseamna ca noi aici discutam despre rachita iar mata completezi despre cistita . Ignoranta si indiferenta este o proasta nota pt. caracter si atitudine . Si daca nu-ti pasa ce este cu spusele tale , ca ai sau nu dreptate, atunci ce scop poti avea in discutie ...mai ales ca il denumesti a fi ,,constructiv" ? Pai sa construim , da' ce, in acest caz ? Cauza ratacirii este exact aceasta atitudine indiferenta la ce spui , indiferent ca ai sau nu dreptate , tu frate ai rostul de a nu fi ostoit , adica doar de a spune !!! Buna treaba ! Pai atunci spune, spune ce voiesti indiferent daca ai sau nu dreptate ! Sunt frumoase cauzele marete numai ca nu prea sti ce si cum sa faci cu ele !(dorinta asta neostoita de a zidi, construi !) Dar in orice caz , iti multumesc ca te ,,implici " . Cu sau fara directie, cu sau fara rezultat dar ... implica-te ! Si o prima intrebare : de ce ai simtit nevoia sa faci pe avocatul domnisoarei si sa te bagi in discutia noastra ? Ia te rog frumos sa imi ti si o lectie despre politete (mie si nu tie, ca eu duc lipsa de asta !) indiferent ,,daca ai dreptate sau nu " !
Credinta dreapta este medicamentul cel mare si cel dintii al mintuirii !- Sf. Maxim Marturisitorul . Last edited by zaharia_2009; 09.02.2011 at 11:31:38. |
|