![]() |
![]() |
|
|
|
|||
|
|||
![]()
Este foarte trist. Numai cine a trecut prin asa ceva poate simti ceea ce simti tu. Eu am pierdut o sarcina la 11 saptamani. Nu numai sarcina am pierdut-o ci si sansele de a mai avea un copil in viata asta... am sa mor singura asteptand mila vre-unor nepoti care or sa se cerete care dintre ei o sa mosteneasca apartamentul in care stau.
İn fine. Ce pot sa-ti spun este sa te rogi pentru sufletul micutei si sa dai pomana. Dumnezeu s-o aiba in paza Lui ! |
|
|||
|
|||
![]() Citat:
![]() Cu siguranta, copilasii nostri se joaca impreuna in Cer...eu asa cred..:) Eu am 31 de ani, nu stiu cate sanse am sa mai am un copil...insa...mai sper... La adoptie, nu te-ai gandit? Sau la FIV? Nu poti avea asa? Imi pare sincer rau...de tot ce se intampla pe aceasta lume... Ma rog, crede-ma dau de pomana, merg in fiecare duminica la biserica. Si sunt sigura ca Alessia, este bine acolo sus... Te pup. |
|
|||
|
|||
![]()
Eu am 35 de ani. Oricum viata merge mai departe. Cred mai mult in Dumnezeu decat inainte. Am avut de 2 ori acelasi vis in care copilul meu imi reprosa ca eu nu-i dau de mancare.. Am fost pt 2 zile la Bucuresti si m-am dus la o biserica si am dat pomana pentru sufletul lui. De atunci ma simt mult mai linistita.
Cred ca iti este cunoscuta metoda de consolare a medicilor in astfel de situatii: "selectia naturala". |
|
|||
|
|||
![]() Citat:
E foarte importanta credinta, am dedus ca prin credinta se rezolva multe...pt mine asa a fost de fff multe ori... Sa stii ca visul acela a fost un semn pt ca nimic nu este fara un inteles... si nimic nu este dat fara sens... iar intelesul, zic eu, a fost cu pomana... sa dai sufletul copilului tau... si eu dau, dau saracilor, dau la multa lume de pomana...chiar ii cumparasem Alessei patut si l-am dat de pomana, hainite pe care i le-am cumparat, jucarioare, etc toate le-am dat de pomana celor nevoiasi si nu numai...iar in fiecare duminica merg la biserica, iar cand trec pe langa o biserica aprind o lumanare pt sufletelul Alessei... ma rog in fiecare zi pt ea... iar prin Credinta imi gasesc linistea... prin DUMNEZEU |
|
||||
|
||||
![]()
E greu sa admitem ca Dumnezeu s-a departat de noi pentru pacatele noastre, cand noi suntem "drepti si buni"...
E greu si sa-L cautam din nou cand necazurile ne coplesesc, mai bine ne limitam la ajutorul cel mai apropiat: omul de langa noi sau stiinta medicala (FIV)... Ne doare sa pierdem un copil dar ne este de neinteles durerea celui care pierde milione de fii dupa ce si-a dat viata pentru mantuirea lor.
|
|||
|
|||
![]()
Am citit aceste triste intamplari din viata voastra si m-am intristat foarte mult.Va doresc ca ,Bunul Dumnezeu sa va intareasca mai ales in "credinta",pentru a nu deznadajdui .Sunteti tinere si cu siguranta Maicuta Domnului o sa va ajute sa aveti copiii ,pe care ii doriti,dar va sugerez sa incepeti rugaciuni catre Sfanta Ana.Noi ,avem aici in zona o manastire unde este icoana Sfintei Ana cu prunca Maria in brate(icoana facatoare de minuni)Am mers cu incredere acolo si am inaltat rugaciuni pentru fiica mea (ea avusese o sarcina extrauterina ,iar sansele ptr.alt copilas erau minime).....iar acum ...multumim Bunului Dumnezeu,Maicutei Domnului si Sfintei Ana......am un nepotel minunat. Doamne Ajuta!!
|
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Si noi ne rugam, citim rugaciuni...ma rog catre sf.Nectarie, care am auzit ca face minuni...sa mai reapara un sufletel in viata noastra... |
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Multumesc pt gandurile bune!!! |
![]() |
|
![]() |
||||
Subiect | Subiect început de | Forum | Răspunsuri | Ultimele Postari |
O mamica are nevoie de ajutor | Ekaterina | Umanitare | 7 | 24.08.2012 01:25:16 |
inger? | raludra | Generalitati | 11 | 28.07.2009 11:23:06 |
Inger sau demon? :) | pisi | Generalitati | 6 | 02.05.2009 21:25:23 |
|