![]() |
![]() |
|
|
|
|||
|
|||
![]()
Hmmm...Asta ramane de vazut. Pana una-alta, cam toate neamurile [europene] ii dispretuiesc pe romani si se feresc de ei. Isi feresc mai ales buzunarele. Caci in Romania fura si saracul, si bogatul si statul. In schimb nationalismul e in floare. Mai bine sa fie mai putina lauda si mai multa seriozitate, caci tara a ajuns ca vai de ea. Si asta nu din cauza politicienilor, ci din cauza tuturor romanilor; prea "alesi" pentru a vedea in ce hal a ajuns tara.
"Iar mie, să nu-mi fie a mă lăuda, decât numai în crucea Domnului nostru Iisus Hristos, prin care lumea este răstignită pentru mine, și eu pentru lume!" Gal 6:14 |
|
||||
|
||||
![]()
Nu cred nici ce spunea colegul pe care l-ai citat, dar si ce spui este exagerat. Eu de exmplu asa am ajuns in vest. Firma voia sa angajeze un inginer NEAPARAT roman! Pentru ca au avut o experinta placuta cu inginerii romani care au mai lucrat in firma.
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Or mai fi si cazuri fericite. Dar de obicei romanii nu pleaca din tara de bine ce le e. Isi lasa familiile si se duc dupa o bucata de paine. Politia nu mai are nici o autoritate in multe locuri; statul iti ia venitul, si asa mic, bancile ti-l iau, hotii ti-l iau. Nu ti-este asigurat castigul muncii tale. Esti mereu sarac intr-o tara saracita. Mereu ies oameni in strada si obiectul favorit al injuraturilor este guvernul. Romanii au nevoie de pocainta...pocainta in sac si cenusa...nu de vorbe mari. Poate se va indura Dumnezeu si va vindeca tara.
"Iar mie, să nu-mi fie a mă lăuda, decât numai în crucea Domnului nostru Iisus Hristos, prin care lumea este răstignită pentru mine, și eu pentru lume!" Gal 6:14 |
|
||||
|
||||
![]() Citat:
Acum daca trecem la partea cu credinta, ei bine uite ca am si biserica ortodoxa langa mine! Cat despre necazurile Romaniei, da sunt pe buna dreptate venite: oameni au la indemana tot ce inseamna credinta, au invatatura cea dreapta dar o neglijeaza. Si da, eu cred ca diavolul acolo unde este totusi "samanta cea buna" acolo lucra ca sa strice, acolo imprastie neghina, unde deja a castigat batalia ia si el o pauza. Dar n-ai frica din asta tot Dumnezeu castiga(a se vedea cartea "Din inchisori spre sinaxare") e o cernere, care mai devreme sau mai tarziu trebuie sa fie.
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Nu stiu de cand nu ai mai fost in tara, dar salariile au ajuns la 150 -250 euro. Ar vrea oamenii sa aiba macar o suta de euro in plus. Sau macar sa gaseasca un servici. :) Da-I slava lui Dumnezeu ca te-a iubit si te-a binecuvantat. Si roaga-te si pentru pocainta romanilor. Doamne ajuta!
![]() |
|
![]() |
||||
Subiect | Subiect început de | Forum | Răspunsuri | Ultimele Postari |
Din minune in minune,Cristian vrea sa devina preot. | tigerAvalo9 | Intamplari adevarate | 4 | 20.12.2012 12:22:21 |
minune mare | patricia2006 | Generalitati | 5 | 12.09.2012 09:25:11 |
O minune minunata! | icamilin | Intamplari adevarate | 3 | 27.09.2010 11:23:12 |
Minune la Iasi!!! | BogdanF2 | Generalitati | 31 | 23.03.2010 12:25:12 |
Minune | EDI | Intamplari adevarate | 28 | 12.01.2009 12:14:18 |
|