![]() |
![]() |
|
|
|
|
|
|
|||
|
|||
|
Dumnezeu ne-a facut intai oameni(intr-un anume sens) ....Si ca barbatul , intai modelat sa nu fie singur i-a facut-o pe Eva....Barbatul si femeia sunt doua jumatati perfecte ale unui intreg, care injumatatin n-ar avea rost...Fiecare din cei doi are menirea lui...Pacat ca in zilele pe care le traim , femeile nu pot alege daca sa si munceasca ori nu...Sunt obligate sa lucreze pt supravietuirea familiei....
|
|
|
|||
|
|||
|
Având niște semințe feministe în ființa mea, m-am gândit de ce nu e egalitate între sexe nici măcar în religie. Apoi mi-am dat seama că-mi doream ca bărbatul să facă totul și să deschidă ușile și să vorbească frumos și să care ce-i mai greu și să asculte și să aducă bani în casă. Atunci mi-am dat seama că-i echitabil ca bărbatul să protejeze femeia, să fie un gentleman, iar femeia să-l asculte pe bărbat. Ce voiam eu era prea mult.
Dar sunt de acord ca femeia să fie supusă, numai și numai dacă bărbatul o respectă, e finuț și iubitor cu ea. Dacă-i un bădăran atunci nu merită ascultare. Din păcate în istorie bărbații au abuzat de puterea lor, femeia trebuia să fie supusă, iar bărbatul s-o bată, s-o înșele. Dacă ea înșela era umilitor, dacă el înșela, era cel mai tare. Asta nu-i echitabil. Din această cauză și cred că a apărut feminismul. |
|
|
||||
|
||||
|
Citat:
Intr-o relatie normala nu isi poate avea loc un asemenea concept ( si nu voi crede niciodata altceva, orice mi-ar spune cineva
|
|||
|
|||
|
Citat:
|
|
|
||||
|
||||
|
Citat:
|
||||
|
||||
|
Citat:
|
|
|
|||
|
|||
|
...din 2 jumatati se naste intregul...
"ma refer strict la casatoria cu un barbat gentleman, finut si extrem de iubitor!!!" daca mai punem si credincios si intelept.....daca as fi rea , as zice ca devine totul un , insa ma abtin si raman ..la expresia de vis frumos...ca prea le-ar avea pe toate.... |
|
|
|||
|
|||
|
Jumatatile aceluiasi intreg.Pentru ca o jumatate de portocala nu se potriveste cu o jumatate de clementina.:-)
|
![]() |
|
Subiecte asemănătoare
|
||||
| Subiect | Subiect început de | Forum | Răspunsuri | Ultimele Postari |
| Blesteme...mit sau realitate?!? | ioana30 | Generalitati | 40 | 02.10.2012 18:47:06 |
| Lilith,mit sau realitate? | mihaitzaneicu | Generalitati | 8 | 18.01.2012 13:14:31 |
| Destin...realitate sau mit?! | ioana30 | Generalitati | 13 | 30.10.2010 14:11:08 |
| Manastirea Frasinei, realitate. | Cezareu | Rugaciuni | 2 | 01.03.2009 22:05:13 |
|
|