![]() |
![]() |
|
|
|||
|
|||
![]()
Cocorel
"Dar de educatia sexuala ce ziceti,trebe predata?" Personal cred ca da , deoarece marea majoritate a parintilor nu prea stau de vb cu copii lor despre acest subiect :sexul...In plus prin educatie se poate preintampina rata nasterilor , adica scaderea numarului de copii cu copii , precum si rata avorturilor si a nou nascutilor din tomberoane.....Apoi...se poate deprinde modul de prevenire al raspandirii bolilor sexuale...Deci nu cred sa fie ceva rau...Daca gresesc, sa fiu iertata! |
|
|||
|
|||
![]()
Scoala duminicala ? Ore de cateheza pentru copii, organizate la nivel de parohie ? Nu suna mai bine decat "ora de religie" la scoala de stat ?
|
|
|||
|
|||
![]() Citat:
|
|
|||
|
|||
![]()
Sa stii ca zici tu ceva si zici bine ca o varianta....
|
|
|||
|
|||
![]() Citat:
ps.oricum ar fi ff bine daca de acasa din familie s-ar face mai multa educatie.... |
|
||||
|
||||
![]()
Cum probabil ca 98% dintre copii nu vin/nu sunt adusi duminica la biserica, scoala duminicala nu are nici un rost. Din pacate, modalitatea cea mai usoara si cu potential efect este sa mergi unde copiii sunt deja, adica la scoala. Apoi, daca ii chemi sambata la biserica pentru cateheza, probabil foarte putini vor veni. Duminica si asa Sf. Liturghie dureaza 2 ore, unde sa mai incapa si o ora de cateheza?
|
|||
|
|||
![]()
Am dat exemplu cu contraceptia doar vs religie in scoli.Prin raspunsul tau confirmi ca si daca vorbim si daca nu vorbim despre un lucru ala oricum se intampla prin libera alegere (Copii cu copii si inainte si acum) Deci si cu credinta este tot asa: si vorbimd si nevorbind cine va crede va crede pentru ca asa a ales important e sa fie informat in alegeri.Si Religia poate fi vazuta ca o informare.ca o teorie in scoli.
|
|
|||
|
|||
![]()
Poi, pana la urma este libera alegere a fiecaruia , nu?
|
|
|||
|
|||
![]() Citat:
![]() |
|
|||
|
|||
![]() Citat:
|
![]() |
|
![]() |
||||
Subiect | Subiect început de | Forum | Răspunsuri | Ultimele Postari |
Ce considerati despre "Misquoting Jesus"/"Forged" de Bart Ehrman | Ciprian Mustiata | Teologie si Stiinta | 8 | 19.12.2012 16:12:08 |
Radio aliluia - muzica crestin ortodoxa " pe saturate " ( non stop ) | cristiboss56 | Resurse ortodoxe on-line | 0 | 29.07.2011 21:19:36 |
Stop indoctrinarii evolutioniste din scoli | I.Calin | Generalitati | 164 | 19.06.2011 23:53:44 |
Stop indoctrinarii religioase in scoli! | Bogdan N | Generalitati | 12 | 02.06.2011 01:18:54 |
Am nevoie de "putin" ajutor ! - Va rog nu treceti "peste" - Nu am liniste de o luna! | valentinalogo | Preotul | 28 | 06.06.2010 07:26:42 |
|