![]() |
![]() |
|
|
|
||||
|
||||
![]()
Am nevoie URGENTA sa pot intra in legatura cu CRISTINA 2012.Din pacate nu a mai aparut pe forum de cateva luni. Daca ma poate ajuta cineva cu o adresa de mess sau un nr de telefon, astept mesaj pe privat. Stiu ca obisnuia sa mearga la Biserica Rusa.. asta este singurul indiciu pe care il am.
|
|
||||
|
||||
![]()
Am nevoie URGENTA sa pot intra in legatura cu CRISTINA 2012.Din pacate nu a mai aparut pe forum de cateva luni. Daca ma poate ajuta cineva cu o adresa de mess sau un nr de telefon, astept mesaj pe privat. Stiu ca obisnuia sa mearga la Biserica Rusa.. asta este singurul indiciu pe care il am.
![]() |
|
||||
|
||||
![]()
. . . Avem nevoie de prezenta ta ! Speram ca esti bine !
![]()
|
||||
|
||||
![]()
Unde este Axios? i-am vizitat aseara albumul lui la care ma uit totdeauna cu placere stie cineva de el?
|
||||
|
||||
![]()
Tuturor celor plecati de pe forum , si tuturor celor care doar ne citesc , le uram din tot sufletul un , Paste fericit ! Domnul sa fie cu voi si cu noi toti !+
![]()
|
|||
|
|||
![]()
Va doresc din suflet un PASTE FERICIT !
INVIEREA DOMNULUI NOSTRU IISUS HRISTOS sa va fie de folos si sa reverse asupra voastra LUMINA nesfarsita a IUBIRII DIVINE, binecuvantandu-va viata cu daruri duhovnicesti! Oriunde sunteti, gandul meu curat sa va gaseasca fericiti! ![]() |
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Paște fericit tuturor membrilor dispăruți, ție și tuturor forumiștilor! |
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Nu aveam cum sa te pomenesc aici, din moment ce tu esti pe forum! Deci urarile mele de pe threadul Adminului "Pasti cu bucurie",ti se adreseaza si tie! Cat despre injunghiatul pe la spate, habar nu am despre ce vorbesti.Nu fac asta in viata reala cu nimeni, deci n-am cum sa o fac nici pe forum. Nu am de ce sa te conving, nu ma simt vinovata cu nimic.Crezi exact ce vrei! PASTE FERICIT INCA O DATA! |
|
|||
|
|||
![]()
Ma bucur ca esti aici.
Last edited by catalin2; 24.04.2011 at 19:57:43. |
|
|||
|
|||
![]()
Axios (Alin), este tatic draga mea prietena. Nu cred ca mai are timp de forum. Dar sunt bine, fericiti si sanatosi.
|
![]() |
|
![]() |
||||
Subiect | Subiect început de | Forum | Răspunsuri | Ultimele Postari |
Va rog, uitati-va si spune-ti ce parere aveti. | Laura19 | Generalitati | 1 | 10.01.2012 18:43:21 |
Membrii plecati , membrii disparuti si membrii "renascuti" , ai forumului nostru ! | cristiboss56 | Generalitati | 331 | 23.09.2011 08:08:13 |
Ia uitati ce prostii spune un actor care se crede mare in Romania, Mihai Bendeac | Delirul | Generalitati | 9 | 11.05.2010 02:26:32 |
Biserica Ortodoxa in relatia cu proprii membrii | Julius | Biserica Ortodoxa in relatia cu alte confesiuni | 2 | 09.08.2009 05:51:36 |
|