![]() |
![]() |
|
|
|
|
|||
|
|||
|
Citat:
Părerea ta mi se pare aberantă. Creștinismul a clădit civilizația tehnico-științifico-culturală actuală. Civilizația antică păgână nu ar fi realizat asta și nici ateismul pur. Ateismul e steril pe toate planurile pentru că el oferă omului o perpsectivă care face viața umană inutilă. Dacă ateii ar crede sincer că nu există viață după moarte nu s-ar mai zbate să facă nimic. Dar în străfundul sufletului lor ei cred în viață veșnică, deci nu sunt atei. Dar chiar și falșii atei sunt mai sterpi decât credincioșii. Credincioșii sunt cei care au clădit lumea asta, ateii închipuiți nu au făcut mare brânză. A afirma că e un conflict între știință și creștinism dovedește ce simplist și lobotomizat gândești. Știința nu poate contrazice creștinismul fiindcă au domenii diferite. Știința se ocupă de lumea fenomenală care e o lume aparentă iar creștinismul de lumea reală, cea (deocamdată) nevăzută. Important nu e să crezi ci să cauți.
|
||||
| Subiect | Subiect început de | Forum | Răspunsuri | Ultimele Postari |
| Ce considerati despre "Misquoting Jesus"/"Forged" de Bart Ehrman | Ciprian Mustiata | Teologie si Stiinta | 8 | 19.12.2012 17:12:08 |
| Radio aliluia - muzica crestin ortodoxa " pe saturate " ( non stop ) | cristiboss56 | Resurse ortodoxe on-line | 0 | 29.07.2011 22:19:36 |
| Stop indoctrinarii evolutioniste din scoli | I.Calin | Generalitati | 164 | 20.06.2011 00:53:44 |
| Stop indoctrinarii religioase in scoli! | Bogdan N | Generalitati | 12 | 02.06.2011 02:18:54 |
| Am nevoie de "putin" ajutor ! - Va rog nu treceti "peste" - Nu am liniste de o luna! | valentinalogo | Preotul | 28 | 06.06.2010 08:26:42 |
|
|