![]() |
![]() |
|
|
|||
|
|||
![]()
Și în urma cercetării și "confirmării" mai aveți dubii că sâmbăta ar fi ziua a șaptea?
|
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Religia este mai mult decât o dogmă, etimologic vorbind este o relație, o re-luare a unei relații întrerupte cu Dumnezeu. Și când ai relație bazată pe iubire cu Mântuitorul tău, nu poți trăi în minciună, curvie [și călcare de Sabat] știind că acestea Îi provoacă durere. Eu [și biserica din care fac parte] așa văd lucrurile și nu mi se pare deloc "penibil" să-mi apăr punctul meu de vedere. |
|
|||
|
|||
![]()
Nici un dubiu. Duminica e prima zi din saptamina si ziua de odihna pentru credinciosii catolici.
|
|
|||
|
|||
![]()
Sunteti sigur ca Dumnezeu tine evidenta daca ziua dedicata Lui se numeste sambata sau duminica ? Dupa parerea mea, NU ! Important e cum traiesti . Si nu putem vorbi de "porunci" de vreme ce suntem fiii lui Dumnezeu nu supusii Lui.
|
|
|||
|
|||
![]() Citat:
"Dragostea de Dumnezeu sta in pazirea poruncilor Lui" (1 Ioan 5:3). |
|
|||
|
|||
![]()
Copilului dumneavoastra ii porunciti ce sa faca ?
|
|
|||
|
|||
![]()
Dumnezeu ne-a lasat niste porunci spre binele nostru, din dragoste. Iar noi trebuie sa le respectam din dragoste de Dumnezeu si pentru fericirea noastra.
In acelasi mod, si copii trebuie sa respecte regulile parintilor. Dvs. faceti impresia unui copil rebel. Chiar si poruncile lui Dumnezeu va deranjeaza. |
|
|||
|
|||
![]()
Atata timp cat Dumnezeu ne-a dat liberul arbitru nu se poate vorbi de "porunci".
|
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Sunteti libera sa nu ascultati de Dumnezeu. |
|
|||
|
|||
![]()
Oare de cate ori trebuie sa ma repet ?!?!???? LASATİ-NE İN PACE!!!!!!!!!!!!!!!!!! Pentru noi duminica e ziua Domnului si daca gresim doar Dumnezeu are dreptul sa ne judece ! In nici un caz niste muritori ca voi ( chiar daca mantuiti in prealabil)!
|
![]() |
|
![]() |
||||
Subiect | Subiect început de | Forum | Răspunsuri | Ultimele Postari |
Saptamana Patimilor | admin | Sfintele Pasti - Invierea Domnului | 71 | 04.05.2013 16:00:01 |
Prima Duminica dupa Pasti? | georgeval | Diverse Sarbatori | 4 | 09.05.2011 16:24:33 |
Saptamana branzei | florinrusu | Nunta | 5 | 20.02.2009 09:14:12 |
Prima ninsoare!... | silverstar | Generalitati | 9 | 24.11.2008 17:49:12 |
Saptamana Patimilor | iosif | Din Noul Testament | 21 | 23.04.2008 12:56:11 |
|