![]() |
![]() |
|
|
|||
|
|||
![]()
de la hindusi bogatia spirituala... de la budisti ascetismul.. am auzit ca ascetismul in prima faza tot de la budisti a fost furat si inspirat ...
|
|
|||
|
|||
![]()
citeste sa te dezmeticesti putin , doar pt cultura generala !
http://www.e-scoala.ro/referate/religie_buddism.ht |
|
||||
|
||||
![]()
Multumesc tuturor pentru raspunsuri. Am vorbit ieri cu duhovnicul meu care mi-a spus sa nu bag in seama intamplarea.
|
|
||||
|
||||
![]()
Cred ca nu e nimic deosebit, umbrela putea cadea si singura si sa se rostogoleasca, putea fi si un duh fie el inger sau demon, dar asta nu cred ca are vreo importanta. Noi trebuie sa ne continuam calea spre Dumnezeu sa cum este ea cu urcusuri si coborasuri.
Off-Topic: Citat:
O tot dai cu bogatie spirituala si cultura... Ce intelegi tu prin asta? Daca numesti bogatie spirituala faptul ca au contact cu multe spirite e una, dar ca nu-l au pe Duhul Sfant spune totul... Sa luam ce e bun... Acum vad de ce se vinde orice porcarie daca e ambalata frumos. Si diavolul a spus prima data: "nu veti muri" - si asta era adevarat, "dar veti avea cunoasterea lui Dumnezeu, veti fi dumnezei" - si asta nu mai era adevarat. Daca cei care aveau contact direct cu Dumnezeu au fost inselati, cum noi mucosii cu mintea imprastiata in zeci de mii de directii mai putem spune ca stim sa deosebim lucrurile??
|
|||
|
|||
![]()
Acum imi dau seama ca cineva cu cunostinte de fizica putea foarte simplu sa explice cum a ajuns umbrela mai departe decat v-ati fi asteptat. Tocmai mi-am amintit cate lucruri mi-au scapat din mana si nu le gaseam in locul in care au cazut :D
|
|
|||
|
|||
![]() |
|
|||
|
|||
![]()
ce sa invete mai "invatator nou" ce sti mai multe decit sfintii parinti ce combat pe acei ce ii admiri tu.
|
|
||||
|
||||
![]() Citat:
Cu cât ușurință trec ei cu vederea peste cuvintele Mântuitorului care spune clar că cei ce nu se botează nu se vor mântui.
Sunt împotriva: avortului, homosexualității, sectelor, ateismului, masoneriei, păgânătății, ereziilor, ecumenismului, băncilor, cipurilor și actelor cu cip, politicianismului și a părăsirii patriei. Să ascultăm de poruncile lui Dumnezeu și atât! Viitoarele legi și acțiuni statale nu vor duce decât la compromiterea noastră ca ființe dumnezeiești și la pierderea libertății. Noi nu suntem legați de aceste rânduieli lumești deșarte și satanice, ci doar de voia Domnului! |
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Daca, pur si simplu, a cazut de la sine? peste zi cineva o fi atins-o fara voie si fara sa-si dea seama, a stat in echilibru fragil cat a stat, si apoi a cazut! Mie imi trosnesc mobilele de numa' dar ma gandesc ca fiind iarna, in casa e foarte cald, lemnul se contracta, deci se misca, imperceptibil dar se misca, imbinarile se misca putin si ele, uneori chiar ar putea ceda... si gata .......... iata trosniturile. Treci peste astfel de intamplari si daca iti mai ramane o farama de frica si indoiala in minte zi o rugaciune......... |
|
|||
|
|||
![]()
Ti-e dor de Moldova? Poi unde esti? Sper ca nu plecat din tara...
|
|