![]() |
![]() |
|
|
||||
|
||||
![]() Citat:
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Iar de persoane care s-au vindecat de diverse lucruri cu homeopatie stiu nu stiu cate. Dar intr-adevar, s-ar putea ca homeopatia sa nu fie indicata la cancer. Nu ma pricep. Sunt anumite boli pentru care este insa foarte buna.
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Atata scarba si tristete m-a apucat!
|
||||
|
||||
![]() Citat:
Poate-i prescrieti ceva si lui James Randi. Intr-o nota serioasa, orice credibilitate ati avut pana acum pe acest forum pentru mine a disparut. Din momentul asta orice spuneti nu mai valoreaza nici cat o ceapa degerata.
Quidquid latine dictum sit, altum sonatur. User vechi: hmiron. User si mai vechi: scrabble. Last edited by horatiu.miron; 14.02.2011 at 13:49:11. |
|
|||
|
|||
![]()
Homeopatia este o metoda de terapie complementara, care nu dauneaza deloc....dimpotriva. Cunosc si eu destule cazuri de vindecare prin intermediul ei ! Doamne ajuta!
![]() |
|
|||
|
|||
![]()
O prietena de-a mea merge cu copilul ei numai la un medic homeopat. Si din cate am inteles la cabinet e mereu plin...sunt oameni care asteapta pana seara sa intre. Asta mi-a dat de gandit. Eu am folosit Stodal pastilute pentru tuse si mi-a trecut mult mai repede decat in cazul unui tratament clasic. Daca a fost efectul "placebo" ar insemna ca toti avem in noi puterea de a ne vindeca nu ?
Oricum, Domnule Dragomir am mult mai mult respect pentru dumneavoastra acum. |
|
||||
|
||||
![]()
Homeopatia devine daunatoare atunci cand inlocuieste tratamentele cu antibiotice pentru situatii critice, dar pentru afectiuni usoare eu cred ca este utila.
|
|
|||
|
|||
![]()
Una e părerea și alta este să existe studii științifice bine executate (grup de control, dublu-orb, randomizate) care să demonstreze că ceva funcționează. Homeopatia nu are așa ceva, ba chiar există meta-studii care arată că nu funcționează cu nimic mai bine decât un placebo, adică, pe românește, homeopatia e apă chioară.
|
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Diluții tipice sunt 15C, 20C, 30C, 200C sau chiar 1000C . Oscilococinum are diluție 200C. Adică o moleculă la 10^400 de soluție diluantă. Universul are undeva la 10^80 atomi, adică am mai avea nevoie încă 10^320 de universuri pentru a garanta măcar o moleculă din substanța activă. Ai șanse mai mari să câștigi la loto de 5 ori consecutiv decât să ai măcar o moleculă din ingredientul de bază în oscilococinum (care ingredient este ficatul de rață). Citat:
Oscilococinum costă minim 20 RON: http://www.google.com/search?q=pret+oscilococinum |
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Iată o listă incompletă și clar non-exhaustivă a victimelor homeopatiei: http://www.whatstheharm.net/homeopathy.html |
![]() |
|
![]() |
||||
Subiect | Subiect început de | Forum | Răspunsuri | Ultimele Postari |
Homeopatia, o noua inselare | Anastasia7 | Intrebari utilizatori | 61 | 10.03.2013 11:00:59 |
Ce este si ce NU este Biserica Cincizecimii ? | leonte | Despre Biserica Ortodoxa in general | 26 | 22.01.2013 10:24:23 |
sunteti de acord sa cititi pentru mine Paraclisul Sfntului Nicolae? | andrutza151 | Umanitare | 1 | 23.09.2011 23:40:30 |
Aparent patriarhia nu este de acord cu pomenlicele online | horatiu.miron | Generalitati | 26 | 15.06.2011 08:08:51 |
Sunteti de acord cu noua lege data ? | MIRELAMM | Preotul | 21 | 19.03.2010 19:48:58 |
|