![]() |
![]() |
|
|
|
||||
|
||||
![]() Citat:
:-&
"Înfrânt nu ești atunci când sangeri, nici ochii când în lacrimi ți-s. Adevăratele înfrângeri, sunt renunțările la vis." Radu Gyr - "Îndemn la luptă" "Cel mai bine este să curmi mânia cu un zâmbet." Sfântul Efrem Sirul |
|
||||
|
||||
![]()
nu cred ca putem fi de acord cu oficializarea prostitutiei !
cred ca ar fi un lucru foarte rau, pentru natia noastra,si ne-ar apropia mai mult de decadenta vestica si de secularizarea absoluta a statului !!! |
|
||||
|
||||
![]() Citat:
25 de milioane de avorturi, degradare sexuală, sodomii, curvie..... oare cât mai întinde societatea asta plasa ? Oare cât cred ei că mai scapă de mânia lui Dumnezeu ?
Sunt împotriva: avortului, homosexualității, sectelor, ateismului, masoneriei, păgânătății, ereziilor, ecumenismului, băncilor, cipurilor și actelor cu cip, politicianismului și a părăsirii patriei. Să ascultăm de poruncile lui Dumnezeu și atât! Viitoarele legi și acțiuni statale nu vor duce decât la compromiterea noastră ca ființe dumnezeiești și la pierderea libertății. Noi nu suntem legați de aceste rânduieli lumești deșarte și satanice, ci doar de voia Domnului! |
![]() |
|
![]() |
||||
Subiect | Subiect început de | Forum | Răspunsuri | Ultimele Postari |
Legalizarea prostitutiei | cristiboss56 | Generalitati | 154 | 16.09.2017 16:12:26 |
Ce parere aveti despre divort? | lacrimi | Secte si culte | 90 | 21.11.2010 08:30:24 |
Ce parere aveti despre.... | mihnea45 | Generalitati | 10 | 22.10.2010 15:27:53 |
Ce parere aveti despre OZN-uri? | alexdu | Generalitati | 52 | 04.02.2010 18:46:56 |
Legalizarea prostitutiei | ancaozana | Generalitati | 1 | 26.10.2009 07:51:19 |
|