![]() |
![]() |
|
|
||||
|
||||
![]() Citat:
Mama mea s-a vindecat de o afectiune destul de serioasa care o chinuise o mare parte din tinerete cu ajutorul unui tratament homeopat. La randul meu,desi nu am testat tratamentele homeopate,inclin spre leacurile naturiste,pentru ca le-am testat beneficitatea pe propria mea sanatate,acolo unde cele farmaceutice au dat gres.Mama natura cred ca este cel mai experimentat medic din cati au existat vreodata,noi doar trebuie sa invatam de la ea. Deasemenea,cred ca boala ar trebui tratata si dpdv spiritual si nu doar trupesc,regasite echilibrul si armonia dintre trup-minte-spirit,pentru ca in caz contrar am trata doar efectul,nu si cauza,iar in scurt timp boala ar reveni in trup sub aceasi sau sub o alta forma.
|
|||
|
|||
![]()
heaven
"Deasemenea,cred ca boala ar trebui tratata si dpdv spiritual si nu doar trupesc,regasite echilibrul si armonia dintre trup-minte-spirit,pentru ca in caz contrar am trata doar efectul,nu si cauza,iar in scurt timp boala ar reveni in trup sub aceasi sau sub o alta forma." Ai perfecta dreptate ! Scrisesem odata ca departarea de Dumnezeu, prin neschimbarea modului de gandire, imbolnaveste sufletul si trupul deopotriva...Exista o cartulie numita "cauzele subtile ale bolilor" si daca se citeste, fiecare va pricepe ceea ce spuneam, si nu numai eu....Doamne ajuta! ![]() |
|
|||
|
|||
![]() Citat:
|
|
|||
|
|||
![]()
Asta nu stiu sa spun, dar duhovnicul meu de ex , a folosit pt sotia lui remedii homeopate...
|
|
||||||||||||||||
|
||||||||||||||||
![]() Citat:
Și regii pot fi imbecili. Faptul că e rege nu-i dă nimănui mai mult creier, ba s-ar putea ca să fie mai retardat decât media datorită istoriei caselor regale de a de încrucișa între ei, deși erau rude apropiate. În plus, nu e expert în medicină. Citat:
Citat:
Citat:
Diluțiile sunt așa de mari de cele mai multe ori (cele peste 12C) că se trece de numărul lui Avogadro, lucru care ne indică faptul că nu mai există substanță în preparatul destinație. Cum crezi că poate funcționa remediul când nici nu mai există substanța? Prin magie? Sau cum? Și vezi că dacă spui „memoria apei” Benveniste și Montagnier nu sunt buni de luat în brațe. Studiile lor sunt discreditate din cauză că nu sunt studii de calitate. Citat:
Dacă nu se tratează boli, cum poți învăța ceva din moment ce ceea ce ai aplicat la X nu poate fi aplicat la Y, deși au aceeași boală? Citat:
Despre cât de utilă e evaluarea subiectivă: http://www.youtube.com/watch?v=9246yX1u0t8#t=6m10s Citat:
Știi cum se numește medicina alternativă care funcționează? Medicină. Citat:
Dacă felul în care funcționează medicina n-ar fi corect, atunci nu ai avea cancere tratate, sau nurofen care îți face durerea să treacă. Ci ai avea un haos total și nu ar exista rezultate pentru că nu s-ar fi putut învăța nimic de la un pacient X pentru a putea fi aplicat la pacientul următor. Citat:
În primul rând fiecare medicament în parte trebuie să-și dovedească eficiența terapeutică cu studii serioase dublu-orb, randomizate și cu grup de control. Homeopatia vrea să fie acceptată „la pachet” fără nici un fel de studii de eficiență per preparat. Citat:
Citat:
Citat:
Când acei sceptici au luat tuburi întregi de sedative nu au pățit nimic. Și asta s-a întâmplat peste tot în lume. Asta a fost posibil pentru că în preparatele cu pricina nu este nici măcar o moleculă din substanța de bază, adică sunt doar niște pastile de zahăr/lactoză, pe românește homeopatia e apă chioară. Prostia cu individualizare este o metodă de a pune pe masă un discurs în care practic orice pretenție a homeopaților nu poate fi verificată în mod științific. Tipic pentru o pseudoștiință. Hai să te întreb altfel. Există vreun test, vreo dovadă, care crezi că ar însemna faptul că homeopatia nu funcționează? Citat:
Ei bine, din acest motiv homeopatia nu e știință, pentru că nu se poate ridica la standardele științei. De aceea e pseudostiință, aiureală spusă în vânt care nu poate fi falsificată. Uite aici se explică de ce acest gen de atitudine este inutil și total neproductiv: http://www.youtube.com/watch?v=ERtV2aahdc0 Citat:
După criteriile ăstea am descoperit tot ceea ce e necesar în a fabrica calculatoarele și sistemele care compun internetul ca să ai tu ocazia să arunci propagandă homeopatică și să denigrezi știința. Citat:
Citat:
Ești dezamăgit că nu ești la nivelul așteptărilor? Coboară standardele! |
|
|||
|
|||
![]()
Și acum ce e mai important:
Citat:
De aici: http://insulaindoielii.wordpress.com...-partea-a-3-a/ Citat:
|
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Nu sunt "doze foarte mici" e apa chioara. Si asta o spune chiar stiinta. |
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Cum? Pai fiecare tubulet din ala are o multime de bilute, zeci sau sute, ei bine conform principiilor homeopatice ale dilutiei, una singura este arhi-suficienta ca doza. Dar binenteles, asta ar inseamna sa nu se mai vanda asa cum se vinde si in general oamenii nu prea au cultura medicala ca sa stie cu se maninca homeopatia asadar inghit cate un tub intreg ba poate unii chiar doua o data ca sa mearga treaba mai repede.. Cred ca la 99% din cei care se trateaza cu Osciol ar ramane cu gura cascata daca ar afla ca de fapt n-ar trebui sa ia decat o singur biluta din tub si efectul ar fi chiar mai bun decat cel al unui tub intreg. Desi s-ar putea ca atunci cand afla acest lucru, efectul placebo sa nu mai fie atat de pronuntat.. |
|
|||
|
|||
![]()
Parcă, sper să nu greșesc, și Rafail Noica lua tratament homeopatic. Repet, informația nu-i sigură.
|
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Acum, in ceea ce priveste pe par. Noica, si marii oameni pot avea mici naivitati, mai ales daca nu sunt informati ce si cum. Sper ca intre timp s-a mai lamurit. |
![]() |
|
![]() |
||||
Subiect | Subiect început de | Forum | Răspunsuri | Ultimele Postari |
Homeopatia, o noua inselare | Anastasia7 | Intrebari utilizatori | 61 | 10.03.2013 11:00:59 |
Ce este si ce NU este Biserica Cincizecimii ? | leonte | Despre Biserica Ortodoxa in general | 26 | 22.01.2013 10:24:23 |
sunteti de acord sa cititi pentru mine Paraclisul Sfntului Nicolae? | andrutza151 | Umanitare | 1 | 23.09.2011 23:40:30 |
Aparent patriarhia nu este de acord cu pomenlicele online | horatiu.miron | Generalitati | 26 | 15.06.2011 08:08:51 |
Sunteti de acord cu noua lege data ? | MIRELAMM | Preotul | 21 | 19.03.2010 19:48:58 |
|