![]() |
![]() |
|
|
![]() |
|
Thread Tools | Moduri de afișare |
|
|
||||
|
||||
![]()
Vrand sa aduci fericirea in familile crestinilor , Maica Preacurata , ai trimis vindecari minunate : pe cei din moarte i-ai intors la viata , celor ologi le-ai dat tamaduire , celor orbi vedere , pe cei stapaniti de duhuiri necurate i-ai curatat si pe bolnavi de boli fara de leac i-ai vindecat , indemnand pe toti sa se roage lui Dumnezeu , cantand : Aliluia !+
|
||||
|
||||
![]()
Ai stralucit in prea curata icoana ta , Marie de Dumnezeu Nascatoare , lumina mantuirii tuturor celor ce ratacesc in intunericul pacatelor si al patimilor si ai numit-o pe aceasta grabnica ascultatoare , celor ce se roaga cu credinta si evlavie , din tot sufletul , dandu-le grabnicul tau ajutor. Straini si calatori suntem noi pe pamant , si , dupa cuvantul apostolului , nu avem aici cetate statatoare . Catre cine dar vom alerga , Stapana , in scarbele calatoriei noastre , daca nu catre tine , atotbuna . Nu ne lepada pe noi, Maica lui Dumnezeu !
|
||||
|
||||
![]()
Ne inchinam tie , Preasfanta Nascatoare de Dumnezeu , si ne rugam sa tamaduiesti bolile si suferintele noastre trupesti si sufletesti ! Amin . In aceasta dimineata la Biserica Icoanei din Bucuresti , a poposit Icoana Facatoare de Minuni a Maicii Domnului de la Manastirea Ghighiu . Cei ce vor sa se inchine ei , o pot face pana maine .Preasfanta Fecioara Nascatoare de Dumnezeu , miluieste-ne pe noi ! Despre aceasta icoana si despre Manastirea Ghighiu :http://www.crestinortodox.ro/biseric...hiu-67913.html
|
||||
|
||||
![]()
O , Preasfanta Doamna , Stapana mea , Nascatoare de Dumnezeu , Imparateasa cerului ! Mantuieste-ma si ma izbaveste pe mine , pacatosul robul tau , de nedreptate , de clevetiri , de toata nevoia si napasta si de moarte naprasnica . Miluieste-ma in ceasurilede peste zi , in cele de dimineata si in cele de seara si pazeste-ma in orice vreme . Ori de merg pe drum , ori de ma aflu in ceas de noapte , acopera-ma si ma apara ! Apara-ma, Stapana Nascatoare de Dumnezeu , de toti vrajmasii mei vazuti si nevazuti , si de orice rea intamplare , in orice loc si in toata vremea sa-mi fii mie , Maica preabuna , un zid nebiruit si o puternica aparare , acum si pururea si in vecii vecilor . Amin!+
|
||||
|
||||
![]()
Preasfanta Fecioara , invredniceste-ma pe mine , ticalosul si nevrednicul robul Tau , sa-mi iau iarasi frumusetea cea dintai , lepadand grozavia patimilor ; sa ma slobozesc de pacat , si sa ma robesc de dreptate ; sa ma dezbrac de spurcaciunea dulcetii celei trupesti , si sa ma imbrac in sfintenia curatiei celei sufletesti ; sa mor lumii , si sa viez faptei celei bune . Calatorind eu , calatoreste impreuna cu mine . Inotand pe mare , inoata impreuna cu mine . Necajind fiind , mangaie-ma . Imputinandu-ma la suflet , imbarbateaza-ma . Imbolnavindu-ma , daruieste-mi sanatate . Nedreptatindu-ma , izbaveste-ma . Napastuind fiind , ajuta-ma . Primejduindu-ma spre moarte , apuca degrab de ma scoate . Vrajmasilor celor nevazuti arata-ma totdeauna infricosator . Ca sa cunoasca toti cei ce ma asupresc cu nedreptate al cui rob sunt . Asa , Stapana preabuna , Nascatoare de Dumnezeu , asculta rugaciunea mea cea ticaloasa si nu-mi rusina nadejdea mea cea intru tine , ceea ce esti , dupa Dumnezeu , nadejdea tuturor marginilor pamantului . Amin!+
|
|||
|
|||
![]()
Fecioara Prea Curata,primeste ruga mea,
In moarte si in viata sa fiu mereu a Ta, A Ta intru primejdii,a Ta in jalea grea, A Ta in suferinta acum si pururea. Tu Maica si Fecioara primeste-ma la Tine, Ca Tu esti Prea Cinstita,ma aperi si pe mine, Ajuta-ma sa sufar,ajuta-ma sa lupt, Si sa ma rog la Tine cu glasul neintrerupt, Puternica Stapana,doar Tu poti sa m-ajuti, Cu ruga Ta fierbinte ,spre Fiul Cel de Sus. O,Maica a durerii,comoara fericirii, A toate iertatoare,limanul mantuirii, Podoaba laudata ,a cerului sobor, A celor din primejdii,liman ocrotitor. Uitata-i Tu vreodata pe cel ce te-a rugat, Si cine de la Tine,iesit-a rusinat? Deci strig cu pocainta in suferinta mea, Ajuta-mi dupa mila si indurarea Ta. Din moarte si durere ,spre Tine ma indrept, Si de la Tine,darul cel bun eu il astept, Aceasta mi-e credinta,cu ea traiesc si mor, Grabeste Prea Curata sa-mi vii in ajutor. Fecioara Prea Curata,primeste ruga mea, In viata si in moarte sa fiu mereu a Ta, A Ta intru primejdii ,a Ta in jalea grea, A Ta in suferinta ,acum si pururea. |
|
||||
|
||||
![]() Citat:
![]() ![]() ![]()
![]() |
||||
Subiect | Subiect început de | Forum | Răspunsuri | Ultimele Postari |
Rugaciuni care au miscat sufletul nostru | claudiu-marius | Rugaciuni | 208 | 18.02.2019 20:00:38 |
Bunavestire a Preasfintei,Stapanei noastre de Dumnezeu Născătoarei ... | dorinastoica14 | Diverse Sarbatori | 18 | 25.03.2018 04:20:35 |
Ce se intampla cu sufletul nostru ? | anisoara | Generalitati | 108 | 14.05.2011 16:57:10 |
Rugaciune catre Preasfanta Nascatoare de Dumnezeu | alecsandru | Rugaciuni | 20 | 06.02.2010 18:42:59 |
Maria Nascatoare de Dumnezeu | danyel | Despre Biserica Ortodoxa in general | 28 | 29.08.2008 12:39:39 |
|