![]() |
![]() |
|
|
|
|
||||
|
||||
|
Citat:
Pe de altă parte, creștinii sunt tributari aceleași idei întru Dumnezeu și tot ce derivă din aceasta (au un "fir roșu" de care se țin). Creștinii îl au pe Dumnezeu! Ateii se au pe sine înșiși. Creștinii se închină, ateii își afirmă superioritatea față de oricine, Dumnezeu fiind sau om... Ei nu pot fi de acord cu nimeni, fiindcă propria individualitate este singurul dumnezeu autentic în care cred, chiar dacă proclamă logica și raționalitatea ca stare de fapt, în fapt, sinonimă cu supremul ego-dumnezeu. Se închină unor idei abstracte, unei logici circumscrise finit dar care încearcă să acopere infinitul. C' est ça! P.S.1. Nu există formule care să asigure universalitatea existenței în afara lui Dumnezeu. Infinitul e infinit și nu multiplu de infinit (1, 2 sau 3 infinituri), de aceea, paradoxuri în logică și matematică.... P.S.2. Despre ateii "care cred in spirite, vraji sau diverse conspiratii la moda.", mi-e milă...
Mulțumescu-Ți Ție, Doamne, pentru toate, pentru fiecare zi și pentru moartea ce va veni, Te ascult, Doamne și nici măcar după ascultare, nu-mi da mie, ci numai după voia Ta, ajută-mi părtaș să fiu binecuvântărilor Tale, acum și întru împărăția Ta. Amin. |
|
Subiecte asemănătoare
|
||||
| Subiect | Subiect început de | Forum | Răspunsuri | Ultimele Postari |
| Resurse anti-evolutioniste | bin000 | Resurse ortodoxe on-line | 3 | 16.06.2013 12:06:53 |
| Stop indoctrinarii religioase in scoli! | Bogdan N | Generalitati | 12 | 02.06.2011 02:18:54 |
| STOP avortul in Romania | Floare de lotus | Umanitare | 9 | 26.04.2011 22:43:26 |
| Campania "Stop indoctrinarii religioase in scoli!" | horatiu.miron | Generalitati | 380 | 17.02.2011 13:39:54 |
|
|