![]() |
![]() |
|
|
|||
|
|||
![]()
http://www.parohiagirona.com/2011/02...lo-de-mormant/
Merge direct la suflet... |
|
|||
|
|||
![]()
Daca n-ar fi nimic dincolo de moarte, toata credinta noastra s-ar prabusi...Nu exista cum spunea dragul nostru parinte Bartolomeu trecere in nefiinta deoarece sufletul ne este nemuritor si pleaca doar locului harazit de Domnul ! Da, chiar mi-a mers la suflet, mai ales ca am mai putut auzi vocea celui plecat vesniciei! Dumnezeu sa-l odihneasca in ceruri! Iar tie teologule, iti multumesc !
|
|
|||
|
|||
![]()
Așa e, dacă n-ar exista viață după moarte, atunci viața n-ar mai avea niciun sens.
N. Steinhardt spunea că dacă i s-ar demonstra că Dumnezeu nu există, atunci ar prefera să rămână cu Iisus, decât cu Adevărul. Și cita pe unul care a zis că dacă pe patul de moarte i s-ar arăta inexistența Divinității, nu i-ar părea rău că a crezut, că dacă lumea e doar un haos, atunci nu-i vina lui că a crezut, ci vina lui Dumnezeu că n-a existat. Împărtășesc și eu opinia lor, dacă Dumnezeu nu există, atunci e mai bun Dumnezeu, decât Adevărul. |
|
|||
|
|||
![]() Citat:
|
|
|||
|
|||
![]() |
|
|||
|
|||
![]()
"Doresc să fiu înmormântat în groapă de pământ reavăn, având deasupra piatra pe care mi-am pregătit-o din timp". Bartolomeu Anania -Testament
|
|
|||
|
|||
![]()
Si eu am apreciat la IPS Bartolomeu Anania atentia deosebita pe care o acorda cuvintelor, sensului lor profund. Ca si in cazul parintelui Nicolae Steinhardt, in IPS Bartolomeu s-au insotit intr-un mod armonios "omul de litere" si "omul duhovnicesc".
|
|
|||
|
|||
![]() |
![]() |
|
![]() |
||||
Subiect | Subiect început de | Forum | Răspunsuri | Ultimele Postari |
nu este bine si nici util... | victortiti89 | Generalitati | 2 | 10.06.2011 14:49:36 |
Un sfat | truthtostone | Generalitati | 9 | 03.05.2010 20:58:43 |
Sfat | arifa | Generalitati | 17 | 03.05.2010 18:47:32 |
un sfat | florinrusu | Generalitati | 17 | 07.11.2008 16:18:39 |
|