Citat:
În prealabil postat de cristinadaciana
Vreau sa-mi cer scuze pentru afirmatia (facuta cu nu stiu cate pagini in urma ) in care discriminam moldovenii . Tot respectul meu pentru colaps care, desi e din Moldova totusi stie sa scrie corect romaneste , sunt sigura ca mai bine decat mine si de mii de ori mai bine decat colegul nostru ardelean, care scrie precum vorbeste.
|
no amu imi place te facu-si fata de treaba,mai tirziu da nu-i rau deloc in ce priveste umila me persoana nu-ti face probleme io am invatat limba romana dintru-n vocabular dacic gasit la sarmisegetusa regia muntii costestiului kogaion orastie.si asa am ramas nu-ti face probleme mi-au mai zis-o multi, da treaba lor eu zic ca Domnul IIsus sa ii aiba in paza nu le port pica,au dreptate.ca semn ca nu iti port pica am sa iti daruiesc si tie un brat de garoafe de la codlea.am adus trei da mi teama ca al treilea tre sa il dau altcuiva,caci vorba ceia romaneasca:nu -i pentru cine se pregateste e pentru cine se nimereste.
daca crezi ca te-am suparat luindu-i apararea unui frate crestin cu plusuri si minusuri eu te rog iarta-ma
Domnul si Maica Domnului sa te binecuvinteze si pace sa iti daruiasca.Amin.