Forum Crestin Ortodox Crestin Ortodox

Du-te înapoi   Forum Crestin Ortodox > Generalitati > Generalitati
Răspunde

Thread Tools Moduri de afișare
Vechi 17.02.2011, 13:42:17
Noesisaa's Avatar
Noesisaa Noesisaa is offline
Senior Member

Data înregistrării: 10.10.2008
Locație: Christendom
Religia: Catolic
Implicit

Citat:
În prealabil postat de cristinadaciana Vezi mesajul
Vreau sa-mi cer scuze pentru afirmatia (facuta cu nu stiu cate pagini in urma ) in care discriminam moldovenii . Tot respectul meu pentru colaps care, desi e din Moldova totusi stie sa scrie corect romaneste , sunt sigura ca mai bine decat mine si de mii de ori mai bine decat colegul nostru ardelean, Alin care scrie precum vorbeste.
Nu inteleg...care e problema cu moldovenii? Ce este cu obsesia celor din sud de a face tot felul de supozitii in legatura cu moldovenii? De ce anume faptul ca un moldovean poate sa scrie corect romaneste este un lucru de mentionat? Nu este un lucru absolut normal pentru orice om care a terminat liceul? ..."desi e din Moldova, stie sa scrie corect romaneste..."???? Adica, in mod normal, cei din Moldova nu stiu sa scrie corect romaneste???
Vechi 17.02.2011, 14:41:29
IOLANDA IOLANDA is offline
Senior Member

Data înregistrării: 12.03.2010
Locație: Romania
Religia: Ortodox
Am stat si analizat,daca se merita sa intervin...si am ajuns la concluzia ca ,daca nu pentru mine personal,macar pentru marii scriitori,oameni de cultura,sportivi,domnitori ...si lista ar putea continua.....as dori sa sugerez celor care au o problema cu "moldovenii"(si nu sunt putini),sa inceapa a studia...CAT MAI MULT......ma doare sufletul foarte tare si chiar nu vreau sa mai continui .Doamne Lumineaza-i pe cei care trebuie..........
Reply With Quote
Vechi 17.02.2011, 15:25:19
mihaila_alin
Guest

Talking ingerii cinta si e veselie mare in ceruri cind fratii se impaca

Citat:
Vreau sa-mi cer scuze pentru afirmatia (facuta cu nu stiu cate pagini in urma ) in care discriminam moldovenii . Tot respectul meu pentru colaps care, desi e din Moldova totusi stie sa scrie corect romaneste , sunt sigura ca mai bine decat mine si de mii de ori mai bine decat colegul nostru ardelean, care scrie precum vorbeste.
no amu imi place te facu-si fata de treaba,mai tirziu da nu-i rau deloc in ce priveste umila me persoana nu-ti face probleme io am invatat limba romana dintru-n vocabular dacic gasit la sarmisegetusa regia muntii costestiului kogaion orastie.si asa am ramas nu-ti face probleme mi-au mai zis-o multi, da treaba lor eu zic ca Domnul IIsus sa ii aiba in paza nu le port pica,au dreptate.ca semn ca nu iti port pica am sa iti daruiesc si tie un brat de garoafe de la codlea.am adus trei da mi teama ca al treilea tre sa il dau altcuiva,caci vorba ceia romaneasca:nu -i pentru cine se pregateste e pentru cine se nimereste.
daca crezi ca te-am suparat luindu-i apararea unui frate crestin cu plusuri si minusuri eu te rog iarta-ma
Domnul si Maica Domnului sa te binecuvinteze si pace sa iti daruiasca.Amin.
Reply With Quote
Vechi 17.02.2011, 15:29:27
mihaila_alin
Guest

Implicit

Citat:
În prealabil postat de iolanda Vezi mesajul
am stat si analizat,daca se merita sa intervin...si am ajuns la concluzia ca ,daca nu pentru mine personal,macar pentru marii scriitori,oameni de cultura,sportivi,domnitori ...si lista ar putea continua.....as dori sa sugerez celor care au o problema cu "moldovenii"(si nu sunt putini),sa inceapa a studia...cat mai mult......ma doare sufletul foarte tare si chiar nu vreau sa mai continui .doamne lumineaza-i pe cei care trebuie..........
Amin,Amin,Amin Doamne SlavaTie.
Reply With Quote
Vechi 17.02.2011, 15:40:00
camy_d camy_d is offline
Banned

Data înregistrării: 14.11.2010
Implicit

Citat:
Vreau sa-mi cer scuze pentru afirmatia (facuta cu nu stiu cate pagini in urma ) in care discriminam moldovenii . Tot respectul meu pentru colaps care, desi e din Moldova totusi stie sa scrie corect romaneste , sunt sigura ca mai bine decat mine si de mii de ori mai bine decat colegul nostru ardelean, care scrie precum vorbeste.
Acuma am observat că și Colaps scrie cu diacritice...de 3 ori ura pentru Colaps ... nu e numai un ostaș al dreptei credințe, ci și al limbii române. Și eu sunt moldoveancă, numai moldovenii scriu aici în limba română.
Reply With Quote
Vechi 17.02.2011, 15:40:07
glykys's Avatar
glykys glykys is offline
Senior Member

Data înregistrării: 13.08.2009
Locație: Bucuresti
Implicit

Citat:
În prealabil postat de maria40 Vezi mesajul
Superstitioasa chiar nu sunt , doar ca mi s-a parut ciudat ce s-a intamplat.
Maria, uite, din ce am citit eu, atunci cand te trezesti din somn noaptea, nu se cade sa te intorci pe partea cealalta, ci sa te rogi cat poti, cateva minute, pana te ia somnul. Asa se cuvine sa te gandesti - te-a sculat Dumnezeu, prin zgomotul produs de umbrela, sa va rugati inainte sa va spovediti.
Vechi 17.02.2011, 15:48:28
camy_d camy_d is offline
Banned

Implicit

Citat:
În prealabil postat de camy_d Vezi mesajul
Acuma am observat că și Colaps scrie cu diacritice...de 3 ori ura pentru Colaps ... nu e numai un ostaș al dreptei credințe, ci și al limbii române. Și eu sunt moldoveancă, numai moldovenii scriu aici în limba română.
Și Mihnea Dragomir am văzut că mai scrie cu diacritice, ura și pentru el .
Reply With Quote
Vechi 17.02.2011, 15:49:45
mihaila_alin
Guest

Talking eu nu te atac doar atrag atentia

Citat:
În prealabil postat de calator prin ploaie Vezi mesajul
Alin...ti-am mai scris parca...nu gandisem cele scrise CUM le interpretezi tu...Acum te las sa judeci ca in asta exceleaza marea majoritate...mai ales ca sunt si eu tot blonda...Eu stiu ca il am pe Dumnezeu, simt ca ma iubeste si ma ajuta....restul chiar n-are sens....ATENTIE...nu ma mai ataca NEFONDAT...adica rastalmacind VOIT orisice lucru..Regret ca te deranjeaza prezenta mea....insa exist si asta este ! Punct ! Doamne ajuta!

ps. Nu exprim decat opinii ca atatia altii...
nu ma deranjaza prezenta ta nici faptul ca esti blonda ci faptul ca intareai ce spunea melisa, care uite ca ia parut rau pina la urma.tu chear nu ai observat acet lucru?si de fapt esti singura ce nu ti-ai cerut scuze lui colaps pentru cele intarite de tine si spuse de altii. nu mai spune ca rastalmacesc eu ci tu o faci voit, chear crezi ca ai dreptate intodeauna?.
Reply With Quote
Vechi 17.02.2011, 15:51:48
camy_d camy_d is offline
Banned

Implicit

Citat:
Și Mihnea Dragomir am văzut că mai scrie cu diacritice, ura și pentru el .
Și I. Călin la fel . Oare o fi moldovean, ca și mine și Colaps?
Reply With Quote
Vechi 17.02.2011, 15:58:07
cristinadaciana
Guest

Implicit

Citat:
Și I. Călin la fel . Oare o fi moldovean, ca și mine și Colaps?

Parca scrie undeva in regulile forumului sa nu folosim diacritice...
Reply With Quote
Răspunde