![]() |
![]() |
|
|
|||
|
|||
![]()
ieri a fost ziua mea de nastere si ziua ingerasului meu.a fost o zi neagra pt mine
|
|
||||
|
||||
![]()
La multi ani,cu intarziere!
Sa aveti parte de pace sufleteasca si o viata frumoasa alaturi de copiii pe care ii aveti!
Cuvine-se cu adevarat sa te fericim pe tine, Nascatoare de Dumnezeu, cea pururea fericita si prea nevinovata si Maica Dumnezeului nostru. Ceea ce esti mai cinstita decat Heruvimii si mai slavita fara de asemanare decat Serafimii, care fara stricaciune pe Dumnezeu-Cuvantul ai nascut, pe tine, cea cu adevarat Nascatoare de Dumnezeu, te marim. |
|
|||
|
|||
![]()
http://dexonline.ro/definitie/înger
Acolo sunt trecute si ale acceptiuni ale termenului de inger, in afara celei religioase. Copilasii morti se incadreaza si ei acolo. Deci pot fi numiti ingerasi, adcia fiinte fara pata, curati, nevinovati. In rest nu mai comentez.Numai cei care trec prin asa dureri de a pierde prunci, sau chiar de a nu avea deloc, pot intelege si simti ce inseamna. Ceilalti ar trebui sa se abtina de la astfel de discutii si judecati. Nu inteleg de ce nu o fac, de ce vin sa perturbe firele de discutie cu lipsa lor de inima si de credinta. Caci asta denota pana la urma.
|
|||
|
|||
![]()
uff...Nu imi vine sa cred la ceea ce s-a ajuns!
Ramo, la multi ani... sa fii sanatoasa... iar viata ta sa fie cat mai frumoasa de acum in colo, sa ai parte de multe impliniri si sa mergi pe un drum drept al vietii... Iar Stefania te pazeste de acolo de sus, cu siguranta e bine... te pup si te imbratisez. |
|
|||
|
|||
![]()
Ramona iti sunt alaturi si sfatul meu este sa iti asculti sufletul. Pentru tine o imbratisare pt ingerasele tale zbor lin printre stele
Flavia imi pare rau. Si fetita mea tot asa a fost botezata ... a fost botez facut de preot, in spital, ea fiind in incubator, dar eu tot botez il consider ... doar daca traia trebuia sa ii facem botezul mare. Iti trimit mesaj privat In noaptea in care am nascut m-am rugat foarte mult, chiar si pe masa de nastere ... ma rugam sa vina pe lume cu viata si sa apuc sa imi botez copilul, iar dupa ce am nascut ma rugam sa traiasca pana cand o vom boteza, avea doar 7 ore de viata cand a devenit crestina, cand a fost boteazata ... apoi Dumnezeu s-a indurat de mine si mi-a lasat-o sa ma bucur de ea cateva zile ... zile frumoase in care totul era din ce in ce mai bine ... apoi in a 13-a zi cand a venit suferinta ei (pt ca pana atunci deja respira singura si medicii erau foarte optimisti) a lasat-o doar aproape 7 ore sa se chinuie ... atunci s-a indurat de ea si a luat-o la el ... in clipele in care eu am cazut in genunchi si l-am rugat sa o ia decat sa de chinuie ... si va rog nu aruncati cu pietre pt ca am facut asta pentru ea ... si pt ca stiam ca Dumnezeu poate face o minune si poate mi-o lasa ... Nu inteleg de ce a trebuit sa mi-o ia insa stiu ca toate se intampla cu un scop ... pe care poate intr-o zi am sa il aflu ... refuz sa cred ca Dumnezeu ne pedepseste pentru pacatele noastre luandu-ne copiii ... Pentru cei care zic ca pierderea unui copil este pentru pacatele avute ... eu nu cred ca Dumnezeu ne pedepseste luandu-ne copilul de langa noi, mai degraba ne incearca ... DIN RESPECT AM SA VA ROG SA FITI CRESTINI ADEVARATI SI DACA BINE NU PUTETI FACE PE ACEST TOPIC NU MAI FACETI RAU PRIN CUVINTELE VOASTRE.
Gabriela puiul nostru mic O viata ... nascuta din doi 27.04.2010 ora 1:35 - 9.05.2010 ora 14:30 Aprinde o lumanare pentru puisorul meu Last edited by paulici; 15.02.2011 at 16:50:45. |
|
|||
|
|||
![]()
[quote=happy.angel;332759]pe data de 07.01.2010 am ramas insarcinata.
Pe 07.01? Nu cumva in aceasta zi il sarbatorim pe Inaintemergatorul Domnului? este o zi propice pentru conceperea unui copil? Sa-mi fie cu iertare..va inteleg durerea pentru ca si eu la randul meu sunt mama de mai multi copii, dar trebuie sa acceptati si altceva pe langa compasiune atata timp cat sunteti pe un forum ortodox unde sunt si crestini adevarati, traitori, practicanti dar si crestini doar botezati, nepracticanti. Diferenta dintre ei se vede citind doar cateva postari. Paulici spune: DIN RESPECT AM SA VA ROG SA FITI CRESTINI ADEVARATI SI DACA BINE NU PUTETI FACE PE ACEST TOPIC NU MAI FACETI RAU PRIN CUVINTELE VOASTRE. Crestinii adevarati nu fac rau NICIODATA, nici prin cuvant, nici prin fapta. Doar nu pot accepta pacatul ca fiind altceva decat ...pacat, indiferent de situatie, caci el (crestinul) stie caci ce e cu neputinta la om e cu putinta la Dumnezeu. Parerea mea este ca trebuie sa vedeti in toate mesajele partea buna a lucrurilor chiar si in mesajele care vi se par dure si lipsite de inima. Caci Dumnezeu nu ne ingaduie niciodata suferinta fara un scop anume. Trebuie sa incercam sa vedem asadar scopul, DE CE ne-a ingaduit suferinta, daca am gresit, unde am gresit, ce masuri sa luam pentru indreptare...
|
|||
|
|||
![]()
Am omis sa spun: Dumnezeu sa va dea putere tuturor mamicilor care ati trecut prin astfel de incercari grele.Insa nu va puneti nadejdea in oameni si nu asteptati de la oameni mangaiere caci poate fi o mangaiere falsa care poate doar adormi putin constiinta. Adevarata pace si mangaiere nu o poate da decat Domnul, atunci cand crede de cuviinta.
Puteti sa aruncati cu pietre, nu ma supar.
|
||||
|
||||
![]()
Cei care au fost lipsiti de bucuria de a creste un copil, din cauza mortii lor, le voi spune sa traiasca avand convingerea ca acestia sunt asemenea ingerilor, partasi fericirii. Si pentru ca nu au rude pe oricine, ci niste fiinte ajunse in fericirea vesnica, sa se straduiasca sa aiba si ele o viata apropiata de cea ingereasca, lipsita pe cat se poate de pacat. Si spun asta pentru ca traind si ei curat, se vor intalni in lumea de dincolo in fericirea vesnica. Dumnezeu sa va dea putere sa treceti peste aceste dureri.
|
|
|||
|
|||
![]()
sdfatrtartrytr
Last edited by happy.angel; 21.02.2011 at 20:59:35. |
|
|||
|
|||