![]() |
![]() |
|
|
|||
|
|||
![]()
Nimeni dintre noi , lutuiti acestei existente nu putem afirma sus si tare ca am sti CE si mai ales CUM gandeste Dumnezeu....Sa fim realisti!
|
|
|||
|
|||
![]()
Primele doua post-uri dupa primul tau post pe topic, te contrazic flagrant. Asadar hai sa fim realisti : putem .
Last edited by cocacoc; 19.02.2011 at 18:41:31. |
|
|||
|
|||
![]()
Sa fim realiste...NU AVEM CUM STI CUM GANDESTE CREATORUL...e o aberatie...Putem cel mult sa ne dam cu parerea , sa credem ca intuim....cUM si CE gandeste EL....De exemplu....tu cocacoc poti jura ca stii exact ce are de gand cu tine EL...ce iti pregateste exact in urmatoarii ani? Da-mi voie sa nu te cred....Ca daca am sti exact totul....intreaga fata a lumii pe dinafara si pe dinauntru, ar fi altfel....nu prinsa aparentei unui coc de idei speculative....Sorry!
|
|
|||
|
|||
![]()
intrebare Cum gandeste Dumnezeu?
Raspuns cocacoc Vezi cocacocule...EL are o gandire total diferita de a oamenilor , datorita faptului ca este PERFECT....pe cand bipezii...oho abia la inceputul dinaintea drumului spre perfectiune....Oamenii sunt bulgari de tarana perfectibili doar , dar niciodata in ACUM..perfecti....Sic cogito... |
|
|||
|
|||
![]()
Acuma te contrazici de la un post la altul. Una ziceai mai sus si trosc arunci cu moduri de gandire dumnezeiasca .
|
|
|||
|
|||
![]() Citat:
ps. Sau vrei sa ma faci sa cred ca TU ai dreptate? Ca EL judeca cum vrei tu? Ca nu mi-ai raspuns intrebarii...nici n-au cum sa o faci...decat tot aberand.. |
|
||||
|
||||
![]()
n-ati mai gatat cu discutia asta... :))
|
||||
|
||||
![]()
Va preocupa unele lucruri... dupa parerea mea... degeaba!
In loc sa urmarim evolutia noastra, ca persoane crestine, incercam sa gasim o logica exact in lucruri care nu sunt pentru noi, muritorii de rand. De ce incercati sa-L ispititi pe Dumnezeu... de ce as vrea sa stiu cum gandeste El, cand stiu ca e drept. Daca stiti ca un fir de iarba nu se misca fara voia Lui, ce vreti mai mult?
|
|||
|
|||
![]() Citat:
|
|
||||
|
||||
![]() Citat:
Deci, prin mila Lui, putem chiar sa intelegem ceva... caci daca n-am intelege nimic din gandirea lui Dumnezeu, nu ne-am putea intelege cu El pana la o adica, si astfel, nu L-am cunoaste, si am putea zice ca... chiar nu exista... Dar uite ca am vorbit cu El, ca ii facem voia Sa (cei care o facem), dupa gandul Sau, si intr-o masura putem intelege un fel de model foarte vag de gandire dumnezeiasca... Din nou, recomand Sfantul Ioan Damaschin Dogmatica pentru astfel de intrebari Si in orice caz, am ajuns la un fel de concluzie ca topicul ar fi cam... superficial...
![]() |
||||
Subiect | Subiect început de | Forum | Răspunsuri | Ultimele Postari |
Se gandeste cineva in serios la Casatoria alba ? | Silencer | Nunta | 53 | 25.11.2011 18:02:43 |
"cel ce gandeste altfel" | Dobra Daniela | Generalitati | 13 | 03.02.2011 12:34:03 |
|