Forum Crestin Ortodox Crestin Ortodox

Du-te înapoi   Forum Crestin Ortodox > Generalitati > Generalitati
Subiect închis

Thread Tools Moduri de afișare
Vechi 21.02.2011, 10:00:23
Florin-Ionut's Avatar
Florin-Ionut Florin-Ionut is offline
Senior Member

Data înregistrării: 17.07.2008
Locație: Timișoara
Religia: Ortodox
Implicit

Citat:
În prealabil postat de heaven Vezi mesajul
Cred ca ar fi mai bine daca adminul ar inchide acest topic,pentru ca nu este cauzator decat de zazanie si proasta dispozitie de la un anumit punct.
Pana la urma tot ce era de spus s-a spus si de o parte si de alta,mai mult de atat se ajunge la jigniri,acuze si alte lucruri care nu ne fac cinste ca si crestini si oameni civilizati,iar intr-un final fiecare va alege sa actioneze asa dupa cum il indeamna cugetul si simtirea!
Oamenii trebuie sa invete sa polemizeze fara sa se enerveze si fara sa acuze. Cu atat mai mult ce se se pretind crestini si ortodocsi.

Ascultați Noul Testament ortodox online.
Vechi 21.02.2011, 10:22:18
calator prin ploaie calator prin ploaie is offline
Banned

Data înregistrării: 13.01.2011
Locație: intre rai si iad
Religia: Ortodox
Wink

Citat:
În prealabil postat de Florin-Ionut Vezi mesajul
Oamenii trebuie sa invete sa polemizeze fara sa se enerveze si fara sa acuze. Cu atat mai mult ce se se pretind crestini si ortodocsi.
Iote unde-mi era lupusorul moralist !....Ce actuale pot fi si azi fabulele...

Personal nu voi mai scrie un rand aici, deoarece "rabia" neiubitorilor de caini dauneaza grav sanatatii crestine! Dumnezeu sa ne ierte pe toti !
Subiect închis

Subiecte asemănătoare
Subiect Subiect început de Forum Răspunsuri Ultimele Postari
Curtea constitutionala a respins legea cainilor vagabonzi !!! guardian knight Generalitati 192 01.08.2013 17:08:53
Tiganii, eterna plaga romaneasca !!! guardian knight Generalitati 20 30.08.2012 23:00:28
Cainii vagabonzi- eterna problema a romanilor ! Radu32 Generalitati 141 15.08.2010 21:57:15
Cainii,prietenii lui Lazar!... 14carol06 Generalitati 0 05.02.2009 16:35:05