![]() |
![]() |
|
|
|
|||
|
|||
![]()
de unde tot vorba aceasta ca este cea mai veche meserie?????????????
intai a fost pastoritul si apoi agricultura |
|
|||
|
|||
![]() |
|
||||
|
||||
![]() Citat:
Deci tot agricultura e si cand te duci cu oile si cand pui ceapa in pamant! |
|
|||
|
|||
![]()
Ioooaaaii...ai luat-o la propriu....
|
|
|||
|
|||
![]()
Pestele e cea mai veche.
|
|
|||
|
|||
![]()
multumesc Raul
Ai dreptate. Trebuia sa fiu mai atent. |
|
|||
|
|||
![]()
Am auzit de foarte multe ori expresia de "cea mai veche meserie" si unii chiar pareau ca o spuneau in serios. Sper sa ma fi inselat eu.
Eu cred gravitatea problemei nu consta in faptul ca prostitutia se legalizeaza sau nu, ci in faptul ca ea exista. legalizata sau nu, tot prostitutie ramane. Eu ca un om simplu si incult ma rog la Dumnezeu sa fie tot mai putini cei care apeleaza la aceasta practica. Sa ne lumineze Dumnezeu pe toti. |
|
||||
|
||||
![]()
Exact! De aceea spuneam sa se legalizeze,ca tot aia o sa fie! Iar cele care oricum practica "meseria" asta macar sa se aleaga cu carte de munca,conditii decente de lucru,drepturi depline etc.
|
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Ori esti un mare fan al fenomentului ca unul care are direct de profitat de pe urma lui intr-o forma sau alta, ori esti foarte naiv sa crezi toate povestile de mai sus ceea ce ma cam indoiesc. Vad ca scrie acolo la religie "Ortodox", n-ai vrea cumva sa se dea si o lege prin care preotii sa fie obligati sa sfinteasca bordelurile o data la cateva luni ca unele care contribuie la bunastarea devotatelor femei si consolidarea societatii prin profunde relatii de autentica "iubire" pecuniara..? Last edited by AlinB; 21.02.2011 at 22:25:32. |
![]() |
|
![]() |
||||
Subiect | Subiect început de | Forum | Răspunsuri | Ultimele Postari |
Legalizarea prostitutiei | cristiboss56 | Generalitati | 154 | 16.09.2017 16:12:26 |
Ce parere aveti despre divort? | lacrimi | Secte si culte | 90 | 21.11.2010 08:30:24 |
Ce parere aveti despre.... | mihnea45 | Generalitati | 10 | 22.10.2010 15:27:53 |
Ce parere aveti despre OZN-uri? | alexdu | Generalitati | 52 | 04.02.2010 18:46:56 |
Legalizarea prostitutiei | ancaozana | Generalitati | 1 | 26.10.2009 07:51:19 |
|