![]() |
![]() |
|
|
|||
|
|||
![]()
Bun, am înțeles.
|
|
|||
|
|||
![]() Citat:
![]() ![]() |
|
|||
|
|||
![]()
Degeaba o tot dam noi cu cea tara ortodoxa, Romania are nevoie de educatie in familie, in societate, la scoala, in manastire si in orice mediu in care oamenii relartioneaza si detin un anumit statut fata de ceilalti.
Este nevoie de educatie morala, educatie religioasa, educatie economica, educatie sexuala, educatie fizica, educatie nutritionala, tot ceea ce formeaza individul si-i modeleaza personalitatea pentru el insusi si pentru societate. Din pacate, aceasta credinta ortodoxa nu prea reuseste sa-si arate latura ei pozitiva atunci cand vine vorba de avorturi, de fapt o are , dar nu se vede fiindca, inca sunt multe alte avorturi nerealizate pe considerente religioase . Si totusi, am intrebat adesea aici pe forum, de ce o tara ca Japonia care este budista si, in mare parte ateista, are mai putine avorturi decat o tara ortodoxa ca a noastra ? De ce oare ? In primul rand datorita educatiei si puterii economice a tarii, a increderii si constiinciozitatii, a lipsei de coruptie si a constientizarii factorului medical al acestui flagel. Deci, astfel de lucruri nu ucid doar sufletul , ci si trupul . Oricum, daca as spune sa incercam a lua in seama si metodele contraceptive, mi-ati sari in cap, asa ca stati cu ortodoxia in buzunar, in continuare, si cu cozile la ginecolog in vederea realizarii chiuretajelor voluntare.
" Nu suntem prizonierii propriului destin, suntem prizonierii propriei minti " Last edited by ory; 21.02.2011 at 17:29:02. |
|
||||
|
||||
![]() Citat:
![]() Ferească Dumnezeu!
Mulțumescu-Ți Ție, Doamne, pentru toate, pentru fiecare zi și pentru moartea ce va veni, Te ascult, Doamne și nici măcar după ascultare, nu-mi da mie, ci numai după voia Ta, ajută-mi părtaș să fiu binecuvântărilor Tale, acum și întru împărăția Ta. Amin. |
|
|||
|
|||
![]() Citat:
|
|
|||
|
|||
![]() Citat:
|
|
|||
|
|||
![]() |
|
|||
|
|||
![]()
Da, în timpul operației nu simți, dar după, doare foarte tare, trebuie să iei morfină.
|
|
||||
|
||||
![]()
Or fi, nu mă hazardez în astfel de afirmații, dar să le faci educație sexuală, cred că deja e prea mult!
Și pentru celelalte cine să le facă educație? Adepții avortului, a acestei crime mascate, oameni cu o mentalite practic criminală, cu alte cuvinte nici morali, nici religioși cu adevărat, nici sexual împliniți, pentru că nu știu când e momentul, locul să se căsătorească?
Mulțumescu-Ți Ție, Doamne, pentru toate, pentru fiecare zi și pentru moartea ce va veni, Te ascult, Doamne și nici măcar după ascultare, nu-mi da mie, ci numai după voia Ta, ajută-mi părtaș să fiu binecuvântărilor Tale, acum și întru împărăția Ta. Amin. Last edited by I.Calin; 21.02.2011 at 17:33:52. |
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Fiindca ne prapadim de ras, ajungem sa plangem in cele din urma. Educatia este buna absolut in orice mediu, datorita lipsei de educatie viata monahala este la fel de dezastruoasa ca cea sociala.... Nu as lua in deradere educatia in orice mediu s-ar afla ea, ea se leaga de constiinta, fara aceasta nu suntem decat niste animale....fie ele si " rugatoare " .
" Nu suntem prizonierii propriului destin, suntem prizonierii propriei minti " Last edited by ory; 21.02.2011 at 17:39:53. |
![]() |
|
![]() |
||||
Subiect | Subiect început de | Forum | Răspunsuri | Ultimele Postari |
manuscrisele de la marea moarta | pavel92 | Generalitati | 3 | 14.06.2018 15:17:08 |
un cap si doua aripi | Silencer | Generalitati | 1 | 04.05.2011 00:31:41 |
Romanie, Romanie... | eodor nastasa | Generalitati | 45 | 06.06.2010 02:03:32 |
Dulcea Romanie | Anca-Miha | Generalitati | 92 | 07.03.2009 23:34:21 |
|