![]() |
![]() |
|
|
|
|||
|
|||
![]() Citat:
![]() |
|
||||
|
||||
![]()
Alta: nu ai voie sa dormi in dupa amiaza dupa ce te-ai impartasit. :D
Mama a intrebat un preot care a spus ca nu e adevarat, apoi a intrebat un calugar de la manastire care a spus ca ei (calugarii) toti dorm duminica dupa amiaza dupa ce se impartasesc. Somnul e un fel de linistire a sufletului.
|
|||
|
|||
![]() Citat:
|
|
||||
|
||||
![]() Citat:
Cat despre oase de peste, guma de mestecat, etc, cred ca deja se trece intr-un fel de pietism exagerat. Sf. Euharistie, ca si Trup al lui Hristos, trebuie respectata cu mare strictete, dar nu trebuie transformata in sursa de superstitii.
|
|||
|
|||
![]() Citat:
|
|
||||
|
||||
![]() Citat:
![]()
|
||||
|
||||
![]() Citat:
sau exista aceasta exceptie?
Cuvine-se cu adevarat sa te fericim pe tine, Nascatoare de Dumnezeu, cea pururea fericita si prea nevinovata si Maica Dumnezeului nostru. Ceea ce esti mai cinstita decat Heruvimii si mai slavita fara de asemanare decat Serafimii, care fara stricaciune pe Dumnezeu-Cuvantul ai nascut, pe tine, cea cu adevarat Nascatoare de Dumnezeu, te marim. |
|
|||
|
|||
![]()
Pai de exemplu la bebelusi e necesara multa atentie,plus ca e si babetica aia(imi cer iertare dar nu stiu cum se spune)cu care mama sterge copilasul dupa impartasanie.
|
||||
|
||||
![]()
Cica e mare pacat sa te duci la impartasanie fara batic pe cap. Eu nu folosesc batic. M-am impartasit intr-un an in Canada si acolo patru babe au alergat la mine cu batic sa imi acopere capul. Am intrebat multi preoti care e adevarul cu batic sau fara. Toti mi-au zis cum simti. Voi va acoperiti capul?
|
||||
|
||||
![]() Citat:
![]() |
||||
Subiect | Subiect început de | Forum | Răspunsuri | Ultimele Postari |
tratamente babesti | padrevicentiu | Generalitati | 44 | 07.12.2012 12:51:24 |
Dogme in diferite biserici | Tartaruga | Dogmatica | 140 | 06.09.2012 16:39:29 |
Superstitii babesti si obiceiuri gresite | tigerAvalo9 | Generalitati | 22 | 02.04.2012 23:37:38 |
Inventii preotesti sau babesti... | Va_iubesc | Reguli in Biserica | 51 | 26.07.2010 18:18:53 |
Credinta fara dogme? | georgeval | Generalitati | 29 | 08.07.2010 00:46:11 |
|