![]() |
![]() |
|
|
|
|
|
|
|||
|
|||
|
Citat:
Ori esti un mare fan al fenomentului ca unul care are direct de profitat de pe urma lui intr-o forma sau alta, ori esti foarte naiv sa crezi toate povestile de mai sus ceea ce ma cam indoiesc. Vad ca scrie acolo la religie "Ortodox", n-ai vrea cumva sa se dea si o lege prin care preotii sa fie obligati sa sfinteasca bordelurile o data la cateva luni ca unele care contribuie la bunastarea devotatelor femei si consolidarea societatii prin profunde relatii de autentica "iubire" pecuniara..? Last edited by AlinB; 21.02.2011 at 23:25:32. |
|
|
||||
|
||||
|
Citat:
|
|
|
|||
|
|||
|
Nu e atat de rau ca moralismul ieftin..care se vinde pe bani grei.
|
|
|
||||
|
||||
|
Eu am explicat destul de clar de ce sunt pro,nu inteleg de ce trebuie sa mai inventezi tu si alte motive etc.
|
|
|
||||
|
||||
|
Sunt mirat să văd cât de mulți sunt cei care își spun "creștini" și "ortodocși", fiind în același timp în favoarea prostituției. Oameni buni: dacă ar trăi Sfinții Părinți Vasile cel Mare și Ioan Gură de Aur, cred că v-ar canonisi ca, în loc să intrați în sfânta biserică, să-i dați duminica ocol zece ture în pasul piticului mergând de-a-ndoaselea. Iar în cazul Sf Grigore cel Mare, cred că i-ați simți cârja papală în acțiune pe spatele vostru !
|
|||
|
|||
|
Citat:
Reactia BOR: LEGALIZAREA PROSTITUȚIEI, O FORMĂ DE SCLAVIE MODERNĂ ! http://www.antiprostitutie.ro/2010/0...vie-moderna-2/ Raoul, acum mai e Sfanta Biserica cand afirma asta sau stii tu mai bine la capitolul asta? |
|
|
||||
|
||||
|
Din punct de vedere moral,relogios,crestin NU sunt deacord sub nicio forma cu prostitutia! Imi pare rau daca s-a dedus asta! Insa si fetele alea sunt tot oameni,au dreptul la carte de munca,drepturi si protectie impotriva agresorilor etc.!
|
|
|
|||
|
|||
|
Citat:
|
![]() |
|
Subiecte asemănătoare
|
||||
| Subiect | Subiect început de | Forum | Răspunsuri | Ultimele Postari |
| Legalizarea prostitutiei | cristiboss56 | Generalitati | 154 | 16.09.2017 17:12:26 |
| Ce parere aveti despre divort? | lacrimi | Secte si culte | 90 | 21.11.2010 09:30:24 |
| Ce parere aveti despre.... | mihnea45 | Generalitati | 10 | 22.10.2010 16:27:53 |
| Ce parere aveti despre OZN-uri? | alexdu | Generalitati | 52 | 04.02.2010 19:46:56 |
| Legalizarea prostitutiei | ancaozana | Generalitati | 1 | 26.10.2009 08:51:19 |
|
|