Forum Crestin Ortodox Crestin Ortodox

Du-te înapoi   Forum Crestin Ortodox > Generalitati > Generalitati
Răspunde

Thread Tools Moduri de afișare
Vechi 22.02.2011, 21:22:44
padrevicentiu
Guest

Implicit

Citat:
În prealabil postat de horatiu.miron Vezi mesajul
Circulati, circulati...
Ca de obicei glume de prost gust macar daca le copiai de pe internet tot era ceva...acum serios sa stii ca asa este.
Reply With Quote
Vechi 22.02.2011, 23:13:49
horatiu.miron's Avatar
horatiu.miron horatiu.miron is offline
Senior Member

Data înregistrării: 15.04.2010
Religia: Alta confesiune
Implicit

Citat:
În prealabil postat de padrevicentiu Vezi mesajul
Ca de obicei glume de prost gust macar daca le copiai de pe internet tot era ceva...acum serios sa stii ca asa este.
Inca o data, cine esti dumneata? Mai inainte de a-mi insira explicatii despre cum functioneaza propria-mi minte, trebuie sa existi.

User vechi: hmiron.
User si mai vechi: scrabble.
Reply With Quote
Vechi 23.02.2011, 00:37:13
padrevicentiu
Guest

Implicit

Citat:
Inca o data, cine esti dumneata? Mai inainte de a-mi insira explicatii despre cum functioneaza propria-mi minte, trebuie sa existi.
Sunt un om ca si tine...pentru inceput si sa stii ca poti sa te uiti la profil,in fine sunt un elev la seminar care nu ii place faptul ca unii fac pe desteptii si nu se documenteaza mai intai...te rog sa ma intelegi 4 ani de teologie nu e floare la ureche si din acest motiv nu pot sa tac cand citesc sau vad niste aberatii fara sens...totusi macar tu ai un limbaj civilizat nu cum am gasit eu la un user care facea pe toti psihopati si copii,etc.
Reply With Quote
Vechi 22.02.2011, 18:11:57
camy_d camy_d is offline
Banned

Data înregistrării: 14.11.2010
Religia: Ortodox
Implicit

Citat:
Nu stiu despre voi, dar pe mine m-a amuzat teribil filmuletul de mai jos, imi aduce aminte de videoclipul piesei "Firestarter", al trupei britanice The Prodigy:

http://www.youtube.com/watch?v=eShUJ_NFx8Y
Nu-i mare diferență între cum se agită ei și oamenii posedați. Sper să fie doar teatru, că altfel e oribil cum îi manipulează pe acei oameni.
Reply With Quote
Vechi 22.02.2011, 22:16:59
Templier Knight's Avatar
Templier Knight Templier Knight is offline
Senior Member

Data înregistrării: 19.11.2010
Locație: Unknown
Implicit

Citat:
Nu stiu despre voi, dar pe mine m-a amuzat teribil filmuletul de mai jos, imi aduce aminte de videoclipul piesei "Firestarter", al trupei britanice The Prodigy:

Sincer mie mie greata de penticostali, de tot circul asta , de toata mandria lor cu care spun ca sunt ''pocaiti''

Pai daca asa intra Duhul Sfant in ei , nu as vrea sa vad cum intra Diavolul
Vechi 23.02.2011, 01:53:31
George.m George.m is offline
Senior Member

Data înregistrării: 09.12.2010
Locație: Bucuresti
Implicit

Citat:

Ce ciudatenie! E trist ca exista oameni care cred ca in acel mod il experiaza pe Dumnezeu. Dovedesc ori boala psihica, ori extaz dracesc. Acela-i un soi de misticism schimonosit, pocit.
Reply With Quote
Vechi 23.02.2011, 02:04:37
Erethorn Erethorn is offline
Banned

Data înregistrării: 28.12.2009
Locație: Timisoara
Religia: Catolic
Implicit

Citat:
În prealabil postat de George.m Vezi mesajul
Ce ciudatenie! E trist ca exista oameni care cred ca in acel mod il experiaza pe Dumnezeu. Dovedesc ori boala psihica, ori extaz dracesc. Acela-i un soi de misticism schimonosit, pocit.
Nu neaparat. Pot fi și oameni simpli, care se autosugestionează. Nici boală psihică, nici draci.

Pe de altă parte, în lipsa unei cateheze fundamentale și/sau a activității de misiune care să le aducă Adevărul, să ne mirăm oare că și ei se uită la fel de oripilați cum noi pupăm "oase de oameni morți" ?
Reply With Quote
Vechi 23.02.2011, 08:45:08
calator prin ploaie calator prin ploaie is offline
Banned

Data înregistrării: 13.01.2011
Locație: intre rai si iad
Wink

Erethorn
"Nu neaparat. Pot fi și oameni simpli, care se autosugestionează. Nici boală psihică, nici draci. "

Da, dar unora le este mult mai usor sa dea vina mereu pe draci, pe "ghiavolesc", decat sa caute mai in "adancime"....
Reply With Quote
Vechi 23.02.2011, 21:58:09
George.m George.m is offline
Senior Member

Data înregistrării: 09.12.2010
Locație: Bucuresti
Implicit

Citat:
În prealabil postat de Erethorn Vezi mesajul
Nu neaparat. Pot fi și oameni simpli, care se autosugestionează. Nici boală psihică, nici draci.
E adevarat, ne putem gandi si la aceasta posibilitate. Ma intreb care ar fi punctul de vedere al unui psihiatru crestin referitor la comportamentul acelor oameni?
Reply With Quote
Răspunde

Subiecte asemănătoare
Subiect Subiect început de Forum Răspunsuri Ultimele Postari
hula impotriva Duhului Sfant mihaisepo Din Noul Testament 27 21.08.2011 02:02:17
pacat impotriva Duhului Sfant lore86 Generalitati 12 20.04.2011 12:42:12
Hula impotriva Duhului Sfant Eliana Generalitati 22 19.02.2011 02:52:40
Cultura Duhului - Cuvantul lui Dumnezeu Rodica50 Intrebari utilizatori 34 05.12.2010 20:27:14
DUMINICA POGORARII DUHULUI SFANT SSB Despre Biserica Ortodoxa in general 14 11.06.2008 20:37:23