![]() |
![]() |
|
|
||||
|
||||
![]() Citat:
![]() Citat:
DACII NU ERAU UNITI! Exact ca noi! Suntem urmasii lor si se vede! Daca ar fi fost uniti se spune ca niciun popor nu le-ar fi putut sta impotriva. Dar ca si noi... au fost calcati in picioare de "tiganii" de romani! Pacat,insa sangele lor curge si azi prin venele noastre si se vede astea. Suntem viteji,harnici,descurcareti,dar numai uniti nu! Tu iar o iei pe aratura,incepi cu "energii",zici ca e "loc sfant" si alte prostii din astea! Ce sa fie sfant la idoli diavolesti?? Acolo nu e Dumnezeu,deci orice "minune" e de la diavol. Idolii nu au nimic in comun cu Dumnezeu si sfintenia Lui! |
|
|||
|
|||
![]()
Melissa
"Cat despre energiile de acolo, se afirma ca exista un vortex energetic comparabil cu cel de la Stonehage.Dar asta e o alta discutie." Draga baiete.....la asta faceam referire printre altele....Si nu insinua neelegant ceva ce efectiv nu am exprimat.. Raoul...ai grija cu luatul pe...aratura...ca uneori bati campii ....sa ma ierti ! |
|
|||
|
|||
![]()
[quote=Raoul;340747]Da,da... nu ma iarta stramosii. Sa fim seriosi. O am de atatia ani si chiar imi place sa am asa ceva in casa,mai ales ca sunt lucruri extrem de rare. Sta bine la mine!
![]() fa ce vrei mingea-i la tine. |
|
|||
|
|||
![]() Citat:
|
|
|||
|
|||
![]()
EU n-am postat despre cei ce au facut invocatii...Am citit multe ...dar cand am vizitat acele locuri, eu personal am trait o stare de bine , care mi-a oferit liniste.....Dar m-am rugat lui Dumnezeu...Despre Zamolxe(is) pot povesti multe , insa chiar nu are sens....Deci privitor la cei ce invocau sau invoca spiritul lui Zamolxe....ma abtin !
|
|
||||
|
||||
![]()
1. Dacii NU erau uniti,ci exact cum suntem noi astazi!
2. Faza cu energiile si locul "sfant" de la Sarmizegetusa sunt niste prostii. Sau in cel mai "bun" caz lucrari diavolesti. Calatorule,am mai spus,te sfatuiesc sa o lasi mai usor cu Zamolxe,energii si alte prostii din astea ce nu au nicio treaba cu Dumnezeu. Nu mi-o lua in nume de rau,vreau sa te invat de bine. Doamne-ajuta! |
|
|||
|
|||
![]() Citat:
ps.Dar de simtit bine, m-am simtit excelent in acea zona...cum am zis RUGANDU-MA lui Dumnezeu...deci...(asa si scrisesem)...deci... ps. te-a deranjat expresia de rezonanta istorica si nu numai/ apoi atunci chiar ma dezamagesti...Punct! Last edited by calator prin ploaie; 22.02.2011 at 18:44:03. |
|
||||
|
||||
![]()
Ma refeream la tine in general,la ideile si conceptiile care le ai,nu numai la ce ai scris sau n-ai scris pe topicul asta. Si daca te-ai rugat ce? Si cand mergi la o ghicitoare te pune sa te rogi,sa faci semnul crucii,pomenesc poate si pe Domnul Hristos... dar tot de la diavol este. Asa ca ai grija la amagiri...
|
|
|||
|
|||
![]() Citat:
|
|
||||
|
||||
![]()
Eu nu am de ce sa ma conving,ci tu. Eventual du-te si intreaba un preot iscusit,cere-i parerea. Vezi ce-ti raspunde un om si un reprezentant al Bisericii,nu eu,care sunt un pacatos. Ideile si convingerile tale cam contravin ortodoxiei...
|
![]() |
|
![]() |
||||
Subiect | Subiect început de | Forum | Răspunsuri | Ultimele Postari |
Sa mai si radem ,apropo de protestele din capitala !!! | guardian knight | Generalitati | 618 | 10.02.2012 12:50:01 |
Cum se sterge din istoria romanilor - o parte din cetatea Sarmisegetuza distrusa | mihailt | Generalitati | 32 | 11.07.2011 23:49:20 |
Despre pedeapsa capitala ! | cristiboss56 | Stiri, actualitati, anunturi | 14 | 20.03.2011 01:47:38 |
Pedeapsa capitala | Dia20_diana | Eutanasia | 82 | 21.01.2011 23:14:24 |
|