![]() |
![]() |
|
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Chiar de ar fi si numai placebo tot ar ajuta. Dar nu cred ca este. Cunosc pe cineva care s-a vindecat de astm, de ex., cu ajutorul homeopatiei.
|
|||
|
|||
![]()
Fani71
"Cunosc pe cineva care s-a vindecat de astm, de ex., cu ajutorul homeopatiei." Este exact si cazul meu....Il amintisem pe undeva.... |
|
||||
|
||||
![]()
Nu mai stiu unde am citit asta: "Doctorul trateaza dar de vindecat vindeca Dumnezeu". Eu cam asa cred...
Cine poate sa vindece daca nu cel ce a creat?
|
|||
|
|||
![]() Citat:
subscriu parerilor voastre.
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Esti sigura ca nu era doar o forma relativ usoara de astm si tot ce a fost nevoie era o doza de ..credinta? Testele facute pe scara larga in ceea ce priveste homeopatia au demonstrat ca nu depaseste placebo -ul. Cred ca la fel de bine putem sustine vindecarea prin ..FengShui. |
|
|||
|
|||
![]()
Normal....Dumnezeu "lucreaza" prin oameni....si prin credinta lor ("credinta ta te-a ...)
|
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Atata vreme cat doctori seriosi, in care am incredere, folosesc homeopatia si cred in ea, atata vreme cat ooccidentuul bazat pe ratiune a recunoscut homeopatia ca stiinta voi crede ca homeopatia este o ramura serioasa a medicinii. Esista studii ca sa demonstreze orice si fix contrariul...
|
||||
|
||||
![]()
Poate că ați citit asta pe ușa unui cunoscut medic homeopat și naturist, practicant ortodox și fondator al singurului spital creștin postcomunist din București, care s-a numit "Christiana". Doctorul se numește Pavel Chirilă și are această inscripție (mai exact: "Doctorul tratează. Dumnezeu este Cel care vindecă")
|
|||
|
|||
![]() Citat:
unde sunt acele studii care demonstreaza eficienta homeopatiei ... le tot cer si nimeni din cei pe care i-am intrebat direct nu raspunde |
|
||||
|
||||
![]()
Înseamnă că toți ăia în halate albe de pe la toate camerele de urgență din lume sunt escroci. Sau sunt nimeni. Sau nu au citit și trebuie să mai citească din cărțile de medicină ale lui nenea daniil cum e treaba cu nitroglicerina în bolile cardiace.
![]() |
||||
Subiect | Subiect început de | Forum | Răspunsuri | Ultimele Postari |
Homeopatia, o noua inselare | Anastasia7 | Intrebari utilizatori | 61 | 10.03.2013 11:00:59 |
Ce este si ce NU este Biserica Cincizecimii ? | leonte | Despre Biserica Ortodoxa in general | 26 | 22.01.2013 10:24:23 |
sunteti de acord sa cititi pentru mine Paraclisul Sfntului Nicolae? | andrutza151 | Umanitare | 1 | 23.09.2011 23:40:30 |
Aparent patriarhia nu este de acord cu pomenlicele online | horatiu.miron | Generalitati | 26 | 15.06.2011 08:08:51 |
Sunteti de acord cu noua lege data ? | MIRELAMM | Preotul | 21 | 19.03.2010 19:48:58 |
|