![]() |
![]() |
|
|
|||
|
|||
![]()
nu stiu de ce dar eu am o oarecare indoiala privind seriozitatea acestui mesaj....
oricum,daca e adevarat mesajul, eu ti-as recomanda sa incepi cu iertarea de sine si invatarea lectiilor de viata pe care le poti 'stoarce" din aceste experiente, totul facut sub indrumarea unui duhovnic. O data ridicat, tu poti dezvolta o mare empatie pt semenul cel cazut; multi 'pacatosi' au devenit sfinti si ce bine intelegeau ei slabiciunile firii umane si ghidau cu simtire (intelepciune si dragoste) pe ceilalti ce luptau cu diferite ispite/ pacate; uneori, cei "credinciosi/mai avansati pe cale" cad in impietrirea inimii si surzirea urechilor pt cei mai incepatori in ale caii; mai ales daca respectivul credincios nu a "cazut" in mari pacate si acum aplica Legea fara a se uita cat poate sa poarte penitentul. Cred ca cicatricea de dupa batalie si noroiul adunat in cutele pielii pot fi mai valoroase decat condurii nepatati. Eu cred ca ai sansa sa ii inveti pe multi multe. Revino, rogu-te, din cand in cand pe site si spune-ne cum o duci. bucurii,K
||||
Subiect | Subiect început de | Forum | Răspunsuri | Ultimele Postari |
este oare de ajuns? | AlexieOmulLuiDumnezeu | Rugaciuni | 1 | 19.09.2011 19:02:58 |
Vi se pare normal? | Liviu33 | Generalitati | 21 | 01.06.2011 14:59:22 |
Melodie - cum vi se pare? | Nicador | Generalitati | 7 | 06.05.2011 19:31:46 |
Am ajuns milog!!! | talita | Umanitare | 1 | 24.08.2010 19:07:04 |
Intelegerea a ceea ce ni se intampla | cod_gabriel | Intamplari adevarate | 20 | 05.12.2008 07:18:42 |
|