![]() |
![]() |
|
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Păcatele tale sunt niște copilării... și nu mă provoca să-ți dau eu lecții de ce înseamnă să păcătuiești, că eu iată, vin din iad. Nu te mai căini pentru bani dând vina pe alții ca să te sinucizi copleșit de nevoile materiale, materialiste, lux și sex în plex... că poți fi convins că toți cei din jur sunt vinovați, așa că nu trebuie să-i cinstești pe ei ci pe Dumnezeul lor și al tău, și crezi că în iad e mai bine? Îți spun eu că nu, ci e mai rău, așa că nu te mai lăsa păcălit cu măririle din gLume, iar iubirea nu o mai trăda, iubirea curată, căci doar lașii se lasă ca să le sinucidă cineva Credința. Mare lucru că ai greșit... trist e că vrei să greșești pentru asta și mai tare. Last edited by vsovivi; 24.02.2011 at 12:24:13. |
|
|||
|
|||
![]()
Primul pas l-ai facut si chiar mai mult de atat. Asa cum spunea camy, parerea de rau, pocainta te pune pe drumul cel bun. Insa nu deznadajdui. Tu trebuie sa iti doresti din toata inima sa nu mai faci ce-ai facut si Dumnezeu va fi langa tine. Trebuie sa iti doresti o viata noua si pentru asta trebuie sa lupti. Uite, pe mine m-a ajutat mult forumul...am intalnit un loc in care, tineri de o varsta cu mine incearca sa duca o viata placuta lui Dumnezeu, se lupta cu pacatul si vor sa ajunga la cunostinta lui Dumnezeu...m-a intarit si pe mine. Incearca sa te apropii de biserica. Du-te la slujbe, incepe cu vecernia de exemplu, slujba de seara, poate la inceput o sa-ti fie greu, te plictsesti, nu intelegi, iti sta mintea in alta parte...e normal la inceput. Nu te descuraja, lupta. O sa ajungi sa iti placa asa mult...inchide ochii si asculta cu luare aminte rugaciunile si cantarile din biserica (du-te undeva aproape sa auzi) sa vezi cum ti se potrivesc si tie :"Doamne curata pacatul meu ca mult este". Apoi o sa vrei sa mergi la Liturghie, sa te spovedesti, sa te impartasesti si sa petreci cat mai mult timp in biserica. Acolo te cureti si de ganduri si apoi si de fapte. Dar sa stii ca nu se intampla peste noapte. Nu esti singurul care a trecut sau trece prin asa ceva. Si lucrurile nu se intampla magic. "Rabdare, rabdare, rabdare". Lasa din obiceiurile care le aveai si n-o sa-ti vina sa crezi cum te transforma totul: rugaciunea, slujbele bisericii, spovedania.
Atata timp cat Dumnezeu ne tine in viata inseamna ca asteapta ceva de la noi, ca avem niste lucruri de facut. Daca Dumnezeu nu se scarbeste de noi dupa toate uraciunile pe care le facem si asteapta sa ne schimbam de ce sa fim noi cei care hotaram ce trebuie sa facem cu viata noastra? Mai scrie-ne despre tine. Doamne ajuta! Last edited by marina31; 24.02.2011 at 13:21:33. |
|
|||
|
|||
![]()
"Dumnezeu nu vrea moartea pacatosului, ci sa se intoarca si sa fie viu".
Daca pocainta ta este reala si nu doar iti pare rau ca lucrurile merg rau, cauta un preot bun, spune ce ai pe suflet si nu te mai intoarce la caile cele vechi ci cauta sa afli si sa implinesti voia lui Dumnezeu, caci apoi "toate celelalte le vei primi pe deasupra". |
|
||||
|
||||
![]()
Mai intai iti ceri iertare de la Dumnezeu. Asaza-te in fata sfintei Sale icoane si cere-ti iertare. Imediat dupa aceea, spovedanie. te duci la preot si spui exact ce ne-ai scris si noua. Apoi mergi la mama, la tata, la prietena ta si la mai cine stii tu si iti ceri iertare. Si nu mai faci. Pur si simplu, nu mai faci. Te va ajuta Dumnezeu. Sa Il iubesti pe Dumnezeu si in duminici sa vii la biserica, la Liturghie.
|
|||
|
|||
![]()
nu stiu de ce dar eu am o oarecare indoiala privind seriozitatea acestui mesaj....
oricum,daca e adevarat mesajul, eu ti-as recomanda sa incepi cu iertarea de sine si invatarea lectiilor de viata pe care le poti 'stoarce" din aceste experiente, totul facut sub indrumarea unui duhovnic. O data ridicat, tu poti dezvolta o mare empatie pt semenul cel cazut; multi 'pacatosi' au devenit sfinti si ce bine intelegeau ei slabiciunile firii umane si ghidau cu simtire (intelepciune si dragoste) pe ceilalti ce luptau cu diferite ispite/ pacate; uneori, cei "credinciosi/mai avansati pe cale" cad in impietrirea inimii si surzirea urechilor pt cei mai incepatori in ale caii; mai ales daca respectivul credincios nu a "cazut" in mari pacate si acum aplica Legea fara a se uita cat poate sa poarte penitentul. Cred ca cicatricea de dupa batalie si noroiul adunat in cutele pielii pot fi mai valoroase decat condurii nepatati. Eu cred ca ai sansa sa ii inveti pe multi multe. Revino, rogu-te, din cand in cand pe site si spune-ne cum o duci. bucurii,K
![]() |
||||
Subiect | Subiect început de | Forum | Răspunsuri | Ultimele Postari |
este oare de ajuns? | AlexieOmulLuiDumnezeu | Rugaciuni | 1 | 19.09.2011 19:02:58 |
Vi se pare normal? | Liviu33 | Generalitati | 21 | 01.06.2011 14:59:22 |
Melodie - cum vi se pare? | Nicador | Generalitati | 7 | 06.05.2011 19:31:46 |
Am ajuns milog!!! | talita | Umanitare | 1 | 24.08.2010 19:07:04 |
Intelegerea a ceea ce ni se intampla | cod_gabriel | Intamplari adevarate | 20 | 05.12.2008 07:18:42 |
|