![]() |
![]() |
|
|
#1
|
||||
|
||||
![]()
Eu folosesc reteta lui bmd, pe care am si gasit-o intr-o carte de bucate, adica fierb seara arpacasul in apa (la foc mic, in tuci si cu o tabla sau plita) si pun zaharul si toate celelalte a doua zi, dimineata. In carte scrie ca nu se mesteca in arpacas, ci doar se clatina tuciul de la dreapta la stanga, sa nu se lipeasca. Simplu si practic. Oricum, conteaza sufletul si rugaciunile pe care le rostesti atunci, pentru sufletul adormitului. Si apoi, eu una nu imi amintesc sa fi mancat vreodata coliva rea la gust...
__________________
Pe noi inșine și unii pe alții și toată viața noastră lui Hristos Dumnezeu să o dăm. |
#2
|
||||
|
||||
![]()
Asa este , poate doar graul care nu a fost fiert prea bine , in rest coliva oricand este buna , insotita de multa credinta si rugaciune !
__________________
Biserica este dragoste, așteptare și bucurie. (Părintele Alexander Schmemann) |
![]() |
|
![]() |
||||
Subiect | Subiect început de | Forum | Răspunsuri | Ultimele Postari |
Reteta cu fructe de mare | angiteo | Intrebari utilizatori | 58 | 25.09.2016 22:26:43 |
Reteta coliva | gabi3010 | Intrebari utilizatori | 4 | 30.03.2012 09:18:42 |
desen coliva | andrada3 | Sfanta Liturghie | 4 | 12.05.2011 21:52:43 |
Ce semnifică coliva | sofronie | Generalitati | 1 | 30.01.2011 02:00:57 |
Reteta mantuirii | NECTARIE | Generalitati | 3 | 24.01.2011 15:56:59 |
|