![]() |
![]() |
|
|
|||
|
|||
![]()
Sincer sa fiu nici nu stiu cu ce sa incep. Daca gresesc unde postez rog un admin sa mute postul la sectiunea care trebuie.
Am intrat aici pentru a posta din mai multe motive. Am fost candva foarte aproape de Biserica,Preotii si din toate forumurile posibile eu cred ca aici voi gasi un ajutor. Sunt un fost Seminarist si am multe probleme la ora actuala. Nu stiu cum sa incep dar orice sfat m'ar ajuta. Am facut Seminarul Teologic si Scoala de Cantareti Bisericesti. Apoi am dat la Facultatea de Teologie dar am renuntat din cauza banilor. Intre timp am fost plecat prin Spania unde am luat o teapa de 700 de euro bani imprumutati de la cineva. Am venit acasa. Am apucat pe drumul cazinourilor unde am pierdut o suma de 4 milioane. Am luat ceva din aur si am bagat la amanet ca sa fac banii astia 4 milioane de i+am pierdut. Acum fratele meu a vazut si mi+a cerut sa scot aurul si sa il dau inapoi altfel nu stiu ce o sa se aleaga de mine. Duc o viata fara rost ma gandesc uneori si la moarte. Parintii nu mai cred in mine , toti spun ca sunt oaia neagra ca eu nu sunt in stare de nimic ca nu sunt bun de nimic. Este adevarat dar nici ei nu ma ajuta. Sunt coonstient ca nu fac bine. Am nevoie de ajutor. Nu stiu ce sa mai fac. Am nevoie de banii astia urgent , nu stiu ce sa fac de unde sa iau, ce pot sa fac eu in cazul acesta? Cel mai rau ma doare ca m-am indepartat de Dumnezeu nu ma mai duc la Biserica de rugat nu ma mai rog, am cazut in foarte multe pacate mie sila de mine nu ma mai suport am facut pe mama sa sufere prietena la fel fratii la fel. Nu stiu ce sa ma mai fac. Imi este frica sa nu ma apuce o nebunie sa mi se puna un gand negru si sa ma omor. As face si mai mult rau ca toti ma iubesc mult dar eu sunt un nenorocit. Va rog din suflet sa nu luati in ras ceea ce va spun si sper ca cineva ma va ajuta cu un sfat Dumnezeu e sus stiu ca ma iubeste dar sper ca nu m-a parasit. Va rog ajutati-ma. Doamne Ajuta. |
|
![]() |
||||
Subiect | Subiect început de | Forum | Răspunsuri | Ultimele Postari |
am nevoie de un sfat | Nico11 | Pocainta | 2 | 06.04.2011 19:58:27 |
am nevoie de un sfat | mariuca92 | Homosexualitatea | 91 | 26.04.2010 18:01:53 |
am nevoie e un sfat | luminitam | Generalitati | 36 | 08.09.2009 15:29:03 |
Am nevoie de un sfat | sophia | Generalitati | 10 | 13.05.2009 01:08:32 |
|