![]() |
![]() |
|
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Vai de voi ...."bine intentionatilor".....Dar va inteleg....sunteti atat de....frustrati ...Deci trec peste.... |
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Mda.. astept ziua cand vei posta ceva cu continut ortodox.. macar din greseala! Care sunt sansele sa postezi un mesaj ortodox din intamplare? Ca vad ca le ai si cu energii, cu catolici, cu cabala etc... Doar ce trebuie lipseste. Tu ma faci sa plang, in schimb. |
|
||||
|
||||
![]() Citat:
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Cu energii, cu kabala... ce le mai infloresti, sa-ti dea Domnul tie dupa corectitudinea ta, vizavi de mine ! Amin! ![]() |
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Intrebare ortodoxa de raspuns in doua secunde: cate nume de ingeri apar in Sf. Scripturi? Citat:
Iar cu energiile.. cine e curios poate sa intre pe threadul de bioenergii ("biodraci", cum ii numea un parinte.. stii tu care, daca esti ortodoxa). |
|
|||
|
|||
![]()
E asta un examen pentru a dovedi ca esti ortodox?
|
|
|||
|
|||
![]() Citat:
![]() |
|
|||
|
|||
![]()
Este catehism minimal, Daciana.. apar doar trei nume.
Restul le gasesti in cartea lui enoh sau in zohar... carti eretice. Dar'mite sa te rogi!!!! Calatoarea da citate eterodoxe, pagane, etc.. eu nu am citit nici un mesaj ortodox pana acum. Nici unul. Peste o mie de mesaje in doua luni.. si numai idei new age pe fatza. In conditiile in care sta probabil 10 ore pe zi pe forum (activa, adica posteaza).. mie mi se pare ca face lobby new age. |
|
|||
|
|||
![]()
1. 3 Mihail, Gavriil si Rafael
2. am citit mult...si o fac in continuare... mi-a placut rudolf steiner si da, pt cultura generala am lecturat kabbala.... 3. n-am scris nimic pro...energii...dar daca am o parere anume , poti tipa cat vrei, ca tot mi-o mentin! spre deosebire de tine, eu expun opinia mea...NU caut sa mi-o impun ca tine....Mediteaza la asta... Cu asta , realmente ai ignor ca imi stric inocenta ...si nu vreau sa ma departez de Dumnezeu ! Doamne iarta-ne pe toti! |
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Au trecut secundele... nu le stiai, le-ai cautat pe net... Ai grija de inocenta ta.. nu o strica.... sa nu ajungi ca altii.. Last edited by anna21; 28.02.2011 at 22:03:44. |
![]() |
|
![]() |
||||
Subiect | Subiect început de | Forum | Răspunsuri | Ultimele Postari |
Turnul Eiffel sau adorarea falusului in societatea moderna | mihailt | Generalitati | 12 | 01.04.2009 20:13:27 |
|