![]() |
![]() |
|
|
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Haina de nunta nu e Hristos? Adica botezul? Eu eram sigura ca aceasta este interpretarea.. Omul era nebotezat sau isi murdarise haina botezului prin pacate nepocaite/nespovedite. .. Si in parabola fiului risipitor acesta primeste haina cand se intoarce la Tatal. Sunt destul de convinsa ca haina este Hristos. Last edited by anna21; 01.03.2011 at 13:22:46. |
|
||||
|
||||
![]() Citat:
Har, smerenie si jertfa de sine.
Făcutu-ți-s-a ocara ca și lauda, paguba precum câștigul și străinul ca fratele? Cum nu înțelegeți că nu despre pâini v-am zis? Ci feriți-vă de aluatul fariseilor și al saducheilor! (Matei 16:11) Omul deține atâta Adevăr câtă Iubire dăruie. |
|
|||
|
|||
![]() Citat:
De ce se canta in saptamana mare 'camara Ta, Mantuitorule, o vad impodobita, si imbracaminte nu am ca sa intru intr-insa'? ca doar suntem botezati cei care cantam asta...
|
|||
|
|||
![]()
Pentru ca patam haina botezului prin multime de pacate, iar lacrimi de pocainta NU avem sa o spalam.
|
|
|||
|
|||
![]()
Nu spune ca o am patata, spune 'nu am'.
|
||||
|
||||
![]()
Pai nu vad de ce ar face o autocritica.
Pe mine nu ma deranjeaza formularea, eu ma simt. Daca dvs. considerati altfel va puteti sustrage foarte usor.
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Cum adica sa ma sustrag? Anna spunea ca haina reprezinta botezul. Tocmai, ca daca as fi de acord cu ea m-as sustrage, ca as zice ca nu ma priveste aceasta rugaciune. ma priveste, tocmai, pentru ca arata ca nu mi-am imbracat destul haina sufletului cu lumina lui Hristos, chiar daca sunt botezata.
|
||||
|
||||
![]() Citat:
Mi s-a parut ca raspunsul dvs. se aplica pentru "lacrimi de pocainta NU avem sa o spalam" si ca v-a deranjat utilizarea pluralului "nu avem", sugerandu-i sa utilizeze "nu am". In sensul sa se refere la propria persoana, fara sa generalizeze. M-am inselat se pare.
![]() |
||||
Subiect | Subiect început de | Forum | Răspunsuri | Ultimele Postari |
"Fiul Omului" - "Cel Vechi de zile" Daniel 7,13 | georgeval | Din Vechiul Testament | 25 | 25.10.2016 06:31:20 |
Ce considerati despre "Misquoting Jesus"/"Forged" de Bart Ehrman | Ciprian Mustiata | Teologie si Stiinta | 8 | 19.12.2012 16:12:08 |
Am nevoie de "putin" ajutor ! - Va rog nu treceti "peste" - Nu am liniste de o luna! | valentinalogo | Preotul | 28 | 06.06.2010 07:26:42 |
|