Bun ! pana aici in regula .Am asistat pana acum in viata mea la 2 slujbe unde s-a organizat Sf Maslu ..La prima la care am fost nu s-au citit ierurgiile iar La cea de a 2 a (acum cateva luni) am fost la o manastire langa Focsani ,Slobozia Ciorasti unde este preot Stefan Argatu (numele spune totul ,presupun ca nu trebuie sa mai dau detalii ).Am mers sincer aici pt ca stiam ca se organizeaza astfel de slujbe(dar nu numai ) si se citesc si ierurgiile despre care s-a mentionat.Asa a si fost ....am tinut post negru ,am mers acolo ,printe sutele de pers aflate in zona (precizez ca biserica a fost ext. de aglomerata) erau 3 pers "posedate" ,dar dupa parerea mea erau doar bolnave mintal si se considerau posedate si dupa comportament si dupa manifestari (repet dupa parerea mea ) dar si a prietenei mele care spune ca a mai fost si la alte manastiri pana acum si a vazut si multi inchipuiti posedati dar o singura data (nu mai stiu exact manastirea ) a vazut si un caz unde era o tanara ce la un moment dat la molivtele Sf Ioan Gura de Aur a izbucnit intr-o criza groaznica ,si facea miscari ciudate ,,,,si sunete care in mod normal nu ar fi putut fi reproduse de glasul uman si desi pana la rostirea acelor ierurgii ar fi stat "cuminte".Recunosc ca nu ma indoiesc de asa ceva ....insa eu personal nu am vazut nici un astfel de caz pana acum.
|