Forum Crestin Ortodox Crestin Ortodox

Du-te înapoi   Forum Crestin Ortodox > Generalitati > Generalitati
Răspunde

Thread Tools Moduri de afișare
Vechi 28.02.2011, 17:25:31
o nestiutoare_
Guest

Red face

Acum sunteti bine?
Reply With Quote
Vechi 28.02.2011, 17:34:58
Criss_77 Criss_77 is offline
Banned

Data înregistrării: 08.08.2010
Implicit Dumnezeu ne iarta!

Buna Ionut, am citit ce ai scris si parca ma regasesc pe mine, important este sa-ti pui tu ambitia sa incerci sa nu mai faci ce ai facut,sa incepi sa renunti la acest viciu, usor, usor vei reusi. Incearca sa vb cu fratele tau, daca nu gasesti o rezolvare din partea lui atunci incearca sa cauti ceva de munca, sa vada ai tai ca incerci sa te indrepti. In schimb iti trbuie si rabdare multa. Noi oamenii sintem foarte neincrezatori pt ca sintem rai, dar tu incearca sa fii bun... Nu neaparat de fata lumii, doar tu si Dumnezeu sa stie.. Si daca mai imi permiti nu te lasa condus de pararerea lumii, conteaza sa cistigi increderea lui Dumnezeu si apoia a lumii, caci fara Dumnezeu nimic si nimeni nu reuseste in viata asta. Dumnezeu iarta, daca ne caim din suflet...
Reply With Quote
Vechi 01.03.2011, 00:38:46
Ionut88 Ionut88 is offline
Junior Member

Data înregistrării: 28.02.2011
Implicit REvin

Maine merg la Biserica sa vorbesc cu un Preot pentru a ma spovedii si de impartasit cred ca dupa ce termin cu canoanele. Important este sa golesc toata rautatea asta din suflet. Multumesc inca o data pentru ajutor sa aveti multe bucurii. Deocamdata e bine fratele s.a mai linistit nu au aflat parintii de greseala mea, e totul ok. Mai ramane sa imi curat sufletul si sa reusesc sa fac rost de bani si sa scot aurul de la amanet. Multumesc inca o data. Doamne ajuta. Ma simt mai bine poate de unde am vorbit si cu prietena mea si i-am explicat totul , a vrut sa bage aurul ei la amanet ca sa il scot pe al meu dar nu am lasat-o. Am gresit trebuie sa indrept singur. Multa sanatate la toti. Doamne Ajuta.
Reply With Quote
Vechi 01.03.2011, 13:48:26
Geony's Avatar
Geony Geony is offline
Senior Member

Data înregistrării: 02.02.2009
Implicit

Frate Ionut88, inainte cu D-zeu...orice greutate si orice necaz va veni peste tine, sa le consideri ca pe niste pedepse ...
D-zeu da fiecarui om un pahar cu amaraciune, cel care-l va bea pana la fund va descoperi pe fundul paharului o picatura de dulceata...adica rasplata buna data de D-zeu celor ce au rabdat.
Curaj in toate, fruntea sus si privirea spre Golgota...acolo e suferinta lui Hristos, acolo fericirea si pacea vei afla, ...
"Fiți treji, privegheați. Potrivnicul vostru, diavolul, umblă, răcnind ca un leu, căutând pe cine să înghită. Căruia stați împotrivă, tari în credință, știind că aceleași suferințe îndură și frații voștri în lume." I Petru 5, 8.
Reply With Quote
Vechi 03.03.2011, 02:03:42
Ionut88 Ionut88 is offline
Junior Member

Data înregistrării: 28.02.2011
Implicit Am revenit

Am reusit cu ajutorul Lui Dumnezeu sa ajung sa ma spovedesc, ma simt mai bine, o sa incep sa imi fac canonul, si sper cu ajutorul Lui Dumnezeu sa imi gasesc si un loc de munca. Ma voi ruga pentru acest lucru. Multa sanatate, si fericire si o primavara cat mai minunata sa aveti.
Reply With Quote
Vechi 03.03.2011, 02:10:53
Melissa
Guest

Implicit

Citat:
În prealabil postat de Ionut88 Vezi mesajul
Am reusit cu ajutorul Lui Dumnezeu sa ajung sa ma spovedesc, ma simt mai bine, o sa incep sa imi fac canonul, si sper cu ajutorul Lui Dumnezeu sa imi gasesc si un loc de munca. Ma voi ruga pentru acest lucru. Multa sanatate, si fericire si o primavara cat mai minunata sa aveti.
Hey! Nu stiu ce necaz ai avut ca nu am citit acest topic, dar se simte in acest mesaj,tonusul tau ridicat!:-)

Oricine esti si orice necaz te-a "abordat", ma bucur ca te simti bine acum si iti doresc sa te ajute bunul Dumnezeu in tot ce faci!:-)

O primavara plina de bucurii sa ai! :-)
Reply With Quote
Răspunde

Subiecte asemănătoare
Subiect Subiect început de Forum Răspunsuri Ultimele Postari
am nevoie de un sfat Nico11 Pocainta 2 06.04.2011 19:58:27
am nevoie de un sfat mariuca92 Homosexualitatea 91 26.04.2010 18:01:53
am nevoie e un sfat luminitam Generalitati 36 08.09.2009 15:29:03
Am nevoie de un sfat sophia Generalitati 10 13.05.2009 01:08:32