![]() |
![]() |
|
|
|
||||
|
||||
![]()
Dumnezeu sa o insanatoseasca pe Teo!
Cel ce crede, se teme; cel ce se teme, se smereste; cel ce se smereste, se îmblânzeste; cel blând, pazeste poruncile; cel ce pazeste poruncile se lumineaza; cel luminat se împartaseste de tainele Cuvântului dumnezeiesc. (Sfântul Maxim Marturisitorul) |
|
|||
|
|||
![]()
Daca tot sunteti asa altruisti,ar trebui poate sa va rugati sa se duca mai des la Biserica.
Nu stiu ce valori crestine a spus Teo la tv,de merita atata atentie! |
|
||||
|
||||
![]()
Am vazut-o tinand de mana o fetita pe care a infiat-o. E o fapta buna.
Cel ce crede, se teme; cel ce se teme, se smereste; cel ce se smereste, se îmblânzeste; cel blând, pazeste poruncile; cel ce pazeste poruncile se lumineaza; cel luminat se împartaseste de tainele Cuvântului dumnezeiesc. (Sfântul Maxim Marturisitorul) |
|
||||
|
||||
![]()
Imi doresc ca daca se va insanatosi si va reveni pe platourile de filmare sa nu o mai invite pe Carmen Hara la ea in emisiune.Cred ca ar face un mare bine atat ei cat si celor care o urmaresc
|
|
||||
|
||||
![]()
Și dacă la pomelnicul rostit la rugăciune mai adăugăm un nume, cel al lui Teo, doare așa tare?
Doamne ajută! Cu toții...
Mulțumescu-Ți Ție, Doamne, pentru toate, pentru fiecare zi și pentru moartea ce va veni, Te ascult, Doamne și nici măcar după ascultare, nu-mi da mie, ci numai după voia Ta, ajută-mi părtaș să fiu binecuvântărilor Tale, acum și întru împărăția Ta. Amin. |
|
||||
|
||||
![]()
Este crestin ortodoxa?
|
|
||||
|
||||
![]()
Indiferent daca e sau nu ortodoxa, noi avem datoria sa ne rugam si pentru ea.
Nu avem voie sa ne rugam impreuna cu cei de alte religii, dar asta este cu totul altceva.
|
|||
|
|||
![]()
Dumnezeu sa-i daruiasca insanatosire! E o persoana care a dovedit omenie in multe situatii.
|
|
|||
|
|||
![]()
Sa-i dea Domnul putere sa lupte cu boala,sa-i dea sanatate si inca multe zile aici pe pamant alaturi de fetita pe care a infiat-o!
|
|
|||
|
|||
![]()
Altruismul presupune iubire fata de ceilalti semeni, neconditionat.Dragostea presupune iertare,iertarea ,intelegere,asa ca trebuie sa ne acceptam maimusor unii pe altii vazand in primul rand partea buna si frumoasa a unui semen. Sa ne rugam,deci, si pentru cunoscuti si pentru necunoscuti si pentru cei la bine dar mai ales pentru cei la greu. Judecata o face cu totul ALTCINEVA si nu noi pamantenii
|
![]() |
|
![]() |
||||
Subiect | Subiect început de | Forum | Răspunsuri | Ultimele Postari |
Sa ne rugam pentru cei ce au nevoie | anirod | Stiri, actualitati, anunturi | 4 | 27.08.2014 17:02:12 |
Sa ne rugam pentru Elena | mara2008 | Rugaciuni | 12 | 24.02.2012 19:40:12 |
Sa ne rugam pentru Stefan | mara2008 | Slujba inmormantarii | 7 | 08.10.2010 17:07:44 |
Sa ne rugam pentru Catherine | t_a_pirvu | Umanitare | 11 | 31.03.2010 14:08:08 |
Sa ne rugam pentru Maria | patinina34 | Umanitare | 7 | 08.09.2009 06:17:04 |
|