Forum Crestin Ortodox Crestin Ortodox

Du-te înapoi   Forum Crestin Ortodox > Generalitati > Generalitati

Thread Tools Moduri de afișare
Vechi 04.03.2011, 11:16:07
Silencer Silencer is offline
Senior Member

Data înregistrării: 10.08.2008
Religia: Ortodox
Send a message via Skype™ to Silencer
Implicit

Citat:
În prealabil postat de Raoul Vezi mesajul
Voi,cei din Rep. Moldova,va intelegeti mai bine cu rusii decat cu noi,asta e adevarul. Am prieteni moldoveni. Ba chiar mi s-a marturisit ca daca prindeau pe vreun roman pe strada il luau la bataie,deci...
Si atunci la voi cand au iesit tinerii in strada,la tentativa aia de revolutie,erau mesaje de genul: "UE, USA help us!" Asta l-am vazut la o femeie intr-o imagine... Pai sa ma ierte Dumnezeu,va meritati soarta si voi! Daca credeti ca UE si SUA va va aduce lapte si miere!
Frate, nu spun ca sunt asa oameni, dar de ce ii cataloghezi pe toti moldovenii la un loc ? Aceea de care spui, le sunt spalati creierii, sunt cei care spun ca ei sunt "maldaveni" si n-au nimic cu romanii... Dar eu spun de adevaratii romani de aici, cei care in perioada comunista eshiau la proteste ca sa apere limba romana, pe 1 decembrie iesheau sa faca hora unirii (cu totate ca nu erau chiar multi, le e frica tuturor sa se puna cu sistemul comunist), iar in rezultat erau arestati si dusi in sectii de politie, si unii chiar batuti...
Intradevar, majoritatea populatiei ruse de aici are o ura nemaipomenita fata de Romani, ura care este transmisa si la multi "maldaveni", si daca ash merge prin cartier si ash spune ca sunt roman, am mari shanshe sa fiu oprit de cineva pe strada, si sa primesc o bataie zdravana cum nu am mai primit pana acum... Ca vezi, eu tot trebuie sa fiu un zombie ca ei, si sa spun ca si eu sunt un "maldavan"...

Si normal ca in moldova majoritatea oamenilor vor in UE, ca shi cei din Romania, ce sa-i faci, banii sunt cea mai mare prioritate...

Iar mesaje la tentativa de revolutie erau multe, dar in primele randuri erau Romani, si uite ce mesaje au aparut primele pe preshedintie :

Last edited by Silencer; 04.03.2011 at 11:30:40.
Reply With Quote