Forum Crestin Ortodox Crestin Ortodox

Du-te înapoi   Forum Crestin Ortodox > Minuni ale Ortodoxiei > Intamplari adevarate

Thread Tools Moduri de afișare
Vechi 04.03.2011, 12:16:59
Doina97 Doina97 is offline
Junior Member

Data înregistrării: 03.03.2011
Locație: Constanta
Religia: Ortodox
Implicit

Este o poveste foarte lunga,nu stiu daca pot sa o cuprind in cateva cuvinte. Am avut in viata si drame adevarate si drame inchipuite.In copilarie il iubeam Isus Hristos,Fecioara ma facea sa zambesc si imi placea la biserica si preotul nostru.Chiar imi doream sa devin calugarita,constienta fiind ca nu exista meseria de preot pentru femei.
Nu stiu daca am fost atee,ca asa gandeam sau pentru ca m-am casatorit cu un intelctual care incerca in fiecare zi sa-mi demonstreze ca D-zeu nu exista si ca sunt numai scorniri ale batranilor.Plus ca daca spuneam "Tatal nostru" pateam numai "nenorociri". Mama sotului meu,o femeie extraordinara si foarte batrana, imi pomenea de D-zeu la orice pas...nu stiu de ce L-am parasit...
In urma cu 10 ani,nu o sa uit niciodata ziua aceea, am tinut sa specific unui copil(sora mea) ca : "dumnezeu este banul!! daca il ai,esti cel mai puternic,nu-ti trebuie alt dumezeu!"
La ceva vreme,sotul meu a divortat si s-a casatorit cu o musulmana,acum este musulman.
S-a daramat totul in jurul meu,casa,casnicia,afacerea,banii s-au..."evaporat",m-am certat cu tata,m-am imbolnavit...etc. Am ajuns la nivelul solului.
Am ajuns in asa hal incat alta scapare nu aveam,decat D-zeu. Am incercat sa merg pe la biserici...nu a mers pentru ca nu ma rugam...numai intram in biserica si atat. Si in ultima instanta am incercat sa citesc, Braul Maicii Domnului si Acatistul Sf. Cuvioase Parascheva,am scapat de majoritatea problemelor urgente! Am fost socata sa constat ca daca te rogi cu sinceritate si te caiesti,chiar esti ajutat.
Am facut "crize" de fericire,mi-am dat seama ca nu sunt singura.
Apoi,a venit problema pe care am scris-o mai sus.
Eu consider ca Sf. Parascheva m-a adus inapoi spre credinta.Fara sa-mi spuna nimeni de ea,am citit acatistul ei si ma simt foarte aproape de Cuvioasa. Nu stiu de ce.Urasc ca a trebuit sa trec prin asa experienta,dar ma si bucur ca asa am redecoperit-o pe Fecioara Maria,Isus Hristos si Sf.Parascheva. Povestioara asta este numai o particica din ce am simtit de-a lungul timpului.
Incerc sa spun tuturor ,povestea mea ca sa nu mai fie nimeni in intuneric cum am fost eu.A fost groaznic.
Reply With Quote

Subiecte asemănătoare
Subiect Subiect început de Forum Răspunsuri Ultimele Postari
Din minune in minune,Cristian vrea sa devina preot. tigerAvalo9 Intamplari adevarate 4 20.12.2012 12:22:21
Minune!!! camy_d Despre Biserica Ortodoxa in general 187 19.12.2012 18:02:23
Sfintele cuvioase cu numele Xenia antoniap Diverse Sarbatori 3 24.01.2010 21:13:06
O intamplare ciudata de pe siteul dedicat Sfintei Cuvioase Parascheva mihailt Generalitati 2 19.06.2009 12:54:34
O minune a Maicii Domnului din zilele noastre Eugen Generalitati 1 20.04.2008 18:45:41