![]() |
![]() |
|
|
|
|
|
|
||||
|
||||
|
Zaharia,
Daca cineva se roaga pentru Teo, poate sa se roage si pentru Parintele Arsenie, si pentru oricine altcineva. Nu se exclude una pe alta. Sunt sigur ca multi crestini si chiar preoti se roga deja pentru Parintele Papacioc, dar cati se roaga si pentru Teo sau pentru orice alta persoana despre care s-a aflat ca e grav bolnava?
|
||||
|
||||
|
Citat:
ce spun eu ... si ce mi se raspunde ! Bine fra-te ! Sa ne rugam !
|
||||
|
||||
|
Citat:
Acum o sa te critic putin, fiind insa incuviintat ca nu te vei supara, pentru ca esti crestin ortodox. 1. Ar trebui sa mai lasi ironiile deoparte. Nu-ti fac bine nici tie, nici altora. 2. Nu trebuie sa pozezi in vreun fel de guru care trebuie doar ascultat si niciodata contrazis. Sa invatam a discuta in contradictoriu fara sa comitem pacate. 3. Te rog respectuos sa revezi regulile gramaticale. Esti tanar (din cate-mi dau seama) si vei pierde mult daca nu te corectezi cat de curand. Pace si Doamne ajuta!
|
||||
|
||||
|
Citat:
Ma numesc Zangra(de unde deriva Zaharia) si sunt tinar locotenent la fortul Belonzio . Este f. aproape ziua in care voi invata gramatica si cind voi invata ... voi deveni iluminat ! Dar asteptind acea zi , uneori ma plictisesc si cobor in oras , la circiuma lui Don Pedros sa beau cu el . Eu ii vorbesc despre gramatica mea iar el despre dragoste ! Ma numesc Zangra si sunt tinar locotenet la fortul Belonzio, ieri am aflat ca in orasul meu s-a interzis gramatica ; in fort nimeni nu o stie ! Eu nu voi fi nici o data iluminat ...
|
|||
|
|||
|
''Doamne ajută, dacă îți este voia Ta așa, ca să se facă Teo sănătoasă tun prin mila Ta, Doamne milostive și îndurate, căci ne-a fost dragă te tot, chiar dacă a votat contra, păcălită fiind de fantome.''
|
|
|
||||
|
||||
|
Citat:
|
||||
|
||||
|
Citat:
|
||||
|
||||
|
Citat:
|
||||
|
||||
|
Frumos spus. De aici vine puterea in rugaciune, nu cand ne rugam doar pentru rude, ci cand ne rugam pentru cei care ne fac rau sau nu ne sunt pe plac.
|
![]() |
|
Subiecte asemănătoare
|
||||
| Subiect | Subiect început de | Forum | Răspunsuri | Ultimele Postari |
| Sa ne rugam pentru cei ce au nevoie | anirod | Stiri, actualitati, anunturi | 4 | 27.08.2014 18:02:12 |
| Sa ne rugam pentru Elena | mara2008 | Rugaciuni | 12 | 24.02.2012 20:40:12 |
| Sa ne rugam pentru Stefan | mara2008 | Slujba inmormantarii | 7 | 08.10.2010 18:07:44 |
| Sa ne rugam pentru Catherine | t_a_pirvu | Umanitare | 11 | 31.03.2010 15:08:08 |
| Sa ne rugam pentru Maria | patinina34 | Umanitare | 7 | 08.09.2009 07:17:04 |
|
|