![]() |
![]() |
|
|
![]() |
|
Thread Tools | Moduri de afișare |
|
|
||||
|
||||
![]() Citat:
Cu siguranta este un bonus pe care poti sa ti-l aduci lunar daca te tii de acest gen de vanzari,insa nu poate fi considerat job full time. Am auzit si eu ca in sistemul MLM ca cei de la Forever,de exemplu, care au ajuns la nu stiu ce nivel au 1000 EUR pe luna,am auzit si de persoane care doar din lucruri de acest gen traiesc,insa nu stiu ce sa spun....iar eu nu am 500 EUR sa investesc intr-unul din pachetele acelea ale lor pentru a avansa direct la nu stiu ce nivel.Ori poate sunt oameni care sunt facuti pentru asta si nu oi fi eu.
|
|||
|
|||
![]()
am primit mesajul numai ca eu cu cosmeticele nu prea avem nimic in comun.Multumesc.
|
|
|||
|
|||
![]()
Sa nu cumva sa se insele singura..
MLM -urile se bazeaza in principal pe inselatorie, produse cu preturi umflate despre care se spun lucruri exagerate. |
|
|||
|
|||
![]()
Nu este și cazul Zepter. Aceia chiar își merită banii (cu excepția bijuteriilor)
|
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Eu cred ca poti sa faci aceeasi treaba si cu alte produse la mai putin de 1/4 de pret. |
|
|||
|
|||
![]()
Asta așa e
|
![]() |
|
![]() |
||||
Subiect | Subiect început de | Forum | Răspunsuri | Ultimele Postari |
Ce argumente sa-i aduc unei persoane care nu crede in sfinti? | pacatoasa | Generalitati | 19 | 28.04.2023 21:31:00 |
Daca sunt fosti fumatori pe forum... | cred_cu_adevarat | Generalitati | 36 | 25.04.2012 16:35:00 |
Dacă tot suntem forum ortodox... | colaps3 | Generalitati | 65 | 09.02.2011 11:53:09 |
o studenta care vrea sa faca parte din ASCOR | Cristalin | Generalitati | 1 | 01.05.2007 18:47:00 |
|