![]() |
![]() |
|
|
|||
|
|||
![]() Citat:
![]() |
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Nu uita ca greselile, gandurile de care pomenesti sunt mai mult pacate impotriva Lui, nu a ta , sau o oricarei alte fete. Si inca ceva, desi probabil ca ar fi trebuit cu asta sa incep,...sunt si baieti/barbati muuuult mai vrednici decat fete:).Si da, exista!Fara a fi sfinti, fiindca si ei au pacatele lor, Dumnezeu o stie, insa pot fi mai curati decat o fata. |
|
|||
|
|||
![]()
Oricât de mult aș iubi adevărul, am nevoie de o gândire pozitivă, așa că n-am de ales, ar trebui să-l cred.
![]() |
|
|||
|
|||
![]() Citat:
|
|
|||
|
|||
![]() Citat:
![]() Dar daca accepti si unul in devenire, nu stii niciodata de unde sare iepurele. Poate ca dai peste unul cu care mergi apoi in cer, dar poate ca nu. Daca nu risti, nu stii. Totul depinde de cat de mult iti doresti sa te casatoresti, ca daca nu te arde casatoria, stii cum a zis apostolul, ca mai bine ramanem ca si el, ca sa nu suferim ![]() Last edited by Adriana3; 05.03.2011 at 14:53:31. |
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Nu te mai revolta atat, ca doar nu ii vom shimba acum ![]() Daca nu e "parasuta", adica este o fata cinstita, ii va sluji lui Hristos, chiar daca este luata peste picior ca e singura, pentru ca vrea sa-si pastreze castitatea. Nu e o nenorocire sa nu te casatoresti.Necazul este atunci cand pui asta un pret prea mare, cum ar fi curatia(adica in schimbul de a fi cu cineva, cazi in pacat).Si de aici vin alte greseli... Nu te mai necaji! ![]() |
|
|||
|
|||
![]()
Văd că numai fetele îmi răspund, băieților nu le pasă de păcatul meu (de a judeca).
Sau nu mă pot ajuta, pentru că sunt toți obsedați? ![]() Cred că amândouă până la urmă, obsedatului nu-i mai pasă de aproapele său. ![]() |
|
|||
|
|||
![]()
Camy_d, te rog, opreste-te:|.
|
|
|||
|
|||
![]() Citat:
|
|
|||
|
|||
![]()
Apoi camy_d....tu stii bine ca exista exceptii...dar ele intaresc regula....
|
![]() |
|
![]() |
||||
Subiect | Subiect început de | Forum | Răspunsuri | Ultimele Postari |
Barbatul, capul femeii? | Traditie | Nunta | 426 | 07.11.2011 19:45:03 |
Ispitele postului | heaven | Postul | 17 | 11.03.2011 10:46:50 |
De asta ce ziceti? Vor sa schimbe si data Pastelui :( | BogdanF2 | Generalitati | 41 | 10.10.2010 22:43:21 |
Ispitele dupa spovedanie | Elena78 | Pocainta | 8 | 29.10.2009 17:40:59 |
|