![]() |
![]() |
|
|
||||
|
||||
![]()
Cand merg sa fac un imprumut, nu ma uit la acel procent de dobanda care ti se pune in fata, nu ma intereseaza formulele lor absconse. Vreau sa stiu atat:
- care e suma totala de rambursat - care e rata lunara si cat timp trebuie sa o suport - daca rata e fixa sau nu - daca sunt afectat de variabile de genul Robor sau Euribor Daca sa spunem ca imprumut 30.000 de euro pentru a-mi cumpara un apartament, vreau sa stiu cat voi plati in urmatorii 25-30 de ani bancii. De regula e undeva la mai mult de dublu, asadar voi returna in jur de 65.000 de euro. Deci, daca biserica imi poate imprumuta o anumita suma ca sa ma ajute, tinand cont doar de inflatie, atunci tot respectul pentru initiatorii proiectului. S-ar putea tine cont de valoarea in aur a banilor imprumutati sau ceva de genul asta. Daca insa facem o simulare in urma careia constat ca voi plati inapoi dublul sumei, atunci avem de-a face cu o afacere. Sunt curios cum se va proceda in cazul imposibilitatii de plata, pentru ca sigur sunt si cazuri triste cand clientul vrea sa-si achite datoriile, dar nu mai are posibilitatea.
||||
Subiect | Subiect început de | Forum | Răspunsuri | Ultimele Postari |
Ce parere aveti despre vise? | patricia2006 | Generalitati | 17 | 15.04.2018 21:52:00 |
Ce parere aveti despre.... | mihnea45 | Generalitati | 10 | 22.10.2010 15:27:53 |
Ce parere aveti despre OZN-uri? | alexdu | Generalitati | 52 | 04.02.2010 18:46:56 |
Ce parere aveti despre margarina? | emiliabirgau | Generalitati | 33 | 03.09.2009 20:16:48 |
Ce parere aveti despre antropozofi ??????? | ARHANGHELUL | Generalitati | 10 | 07.01.2007 17:47:54 |
|