![]() |
![]() |
|
|
|
|||
|
|||
![]() Citat:
![]() Ori inca nu v-ati hotarat de care parte va aflati? |
|
|||
|
|||
![]()
Inca nu m-am hotarat. Dar am hotarat sa incep prin a fi de partea adevarului. Daca Isus e adevarul atunci de partea Lui voi fi, fara sa fac nici un efort.
|
|
|||
|
|||
![]() Citat:
![]() Cred ca prima varianta... |
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Cu alte cuvinte, ca sa sumarizez: daca exista Dumnezeu si Isus , atunci pentru mine e ok daca am stat de partea adevarului, daca nu , nu am pierdut nimic. Problema cea mai mare apare atunci cand nu stii care e adevarul, ce e rau si ce e bine, si aici intervine religia cu Biserica si tot tacamul. Last edited by heorhe; 06.03.2011 at 10:14:39. |
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Un post folositor sa aveti si sa va arate El Adevarul!Amin. |
|
|||
|
|||
![]()
Petre Tutea spunea..exista 2 cai;calea Domnului si calea omului,daca devii filosof pur,devii ateu prin definitie,multi dintre cei care se declara atei,au studiat si ibesc mult filozofia,puteam afirma ca ateul merge pe calea omului,iar credinciosul pe calea DOMNULUI,A NU CREDE ESTE O PEDEAPSA,daca cineva iti spune,nu exista DUMNEZEU,atunci sa-l intrebi..DE CE TE LUPTI IMPOTRIVA A CEEA CE NU EXISTA?NECREDINTA,este un act liber al omului prin care el nu voieste sa creada in Dumnezeu..SI DESI A FACUT ATATEA MINUNI INAINTEA LOR,EI TOT NU CREDEAU IN ISUS CRISTOS!!!gresesc,e ca si cum ai spune..eu nu am lumina..crede..si vei simti diferenta!!!doamne ajuta
|
![]() |
|
![]() |
||||
Subiect | Subiect început de | Forum | Răspunsuri | Ultimele Postari |
Rugaciuni pentru atei. | cod_gabriel | Generalitati | 48 | 11.08.2014 07:25:49 |
Atitudinea fata de atei | anisoara | Generalitati | 7 | 07.11.2013 10:17:23 |
Cuvant pentru atei | dobrin7m | Generalitati | 179 | 14.03.2011 10:03:30 |
atei | rightful8912 | Generalitati | 646 | 05.08.2010 11:15:28 |
|