Forum Crestin Ortodox Crestin Ortodox

Du-te înapoi   Forum Crestin Ortodox > Biserica Ortodoxa si alte religii > Secte si culte
Subiect închis

Thread Tools Moduri de afișare
Vechi 07.03.2011, 11:01:22
catalin2 catalin2 is offline
Senior Member

Data înregistrării: 26.12.2007
Locație: Brasov
Religia: Ortodox
Implicit

Citat:
În prealabil postat de Doriana Vezi mesajul
Acum, am si eu o intrebare pentru tine: de ce penticostalii? De ce esti atat de pasionat de ei? De ce nu adventistii, baptistii, martorii, catolicii, CDE? Cine ti-a furat butelia?
Desi intrebarea era pentru Geony, raspund si eu. Eu am scris si despre ceilalti, pentru ca vreau ca si penticostalii sa se mantuiasca sis a nu fie pacaliti de tot felul de idei americane. La cultul penticostal e o problema mai mare, pentru ca celelelate culte nu practica ceva ce semana cu posedarea. De aceea mai mare mila trebuie sa avem fata de penticostali fata de alte culte care au doar filozofie.
Vechi 07.03.2011, 11:32:40
Iosif77 Iosif77 is offline
Banned

Data înregistrării: 10.01.2011
Implicit

Citat:
În prealabil postat de catalin2 Vezi mesajul
Eu am scris si despre ceilalti, pentru ca vreau ca si penticostalii sa se mantuiasca...
Este o nazuinta nobila. Dumnezeu v-o va rasplati.
Citat:
si sa nu fie pacaliti de tot felul de idei americane.
Fiti sigur ca, in ceea ce priveste credinta, nu dam doi bani nici pe „ideile bizantine” nici pe „ideile americane” care nu au legatura cu invatatura apostolica.
Vechi 07.03.2011, 11:36:23
Doriana Doriana is offline
Senior Member

Data înregistrării: 24.11.2009
Religia: Alta confesiune
Implicit

Citat:
vreau ca si penticostalii sa se mantuiasca sis a nu fie pacaliti de tot felul de idei americane.
Ar fi frumos sa fie asa...ca toti care se iau de noi ca o faca din dragoste crestineasca. Nu stiu de tine, nu prea ti-am urmarit postarile, dar la Gionel e altceva. Adica, atunci cand iti pasa de niste oameni si vrei sa-i mantuiesti nu le spui intruna ca sunt satane, criminali, curvari, etc. Chiar daca ii spui o data, trebuie mai intai sa fie adevarat, iar mai apoi ii oferi o solutie; si sa se vada ca e o solutie mai buna.
"Iar mie, să nu-mi fie a mă lăuda, decât numai în crucea Domnului nostru Iisus Hristos, prin care lumea este răstignită pentru mine, și eu pentru lume!" Gal 6:14
Subiect închis

Subiecte asemănătoare
Subiect Subiect început de Forum Răspunsuri Ultimele Postari
Despre vorbirea cu mortii strajeru Secte si culte 2 09.04.2018 22:32:16
Care este adevarul despre vorbirea in limbi ? petrut-angel Secte si culte 1534 12.03.2018 22:00:37
Vorbirea in limbi - ajutor Archangel Reguli generale de utilizare a forumului 37 03.01.2013 12:16:48
Dilema unui ortodox privind darul vorbirii in limbi la penticostali gpalama Secte si culte 4 29.05.2010 21:11:29
DESPRE VORBIREA IN LIMBI Ioan_Ciobota Generalitati 4 24.03.2010 17:09:10