![]() |
![]() |
|
|
|||||
|
|||||
![]() Citat:
Mesajele mele sunt aici si ale tale la fel. Fiecare poate trage si singur concluzii daca fac propaganda unui partid. In ceea ce te priveste propaganda legionara este clara, interesul tau pentru "suferintele celor din inchisori" sunt evident doar pretex. Este de ajuns sa dau un singur citat din ceea ce ai scris pana acum (nu ca n-ar mai fi multe altele) si lucrurile devin ff. clare: Citat:
Mai clar de atat despre cat de limitata si subiectiva este perspectiva ta si care este adevaratul tau interes nici ca se putea. Citat:
Solutia ta: sa devenim legionari si pe urma o sa putem pretinde ca suntem crestini. Nu esti legionari, nu esti crestin. Multumim ca ne-ai luminat. Citat:
![]() Dada, impartialitatea si inocenta se citeste din ochii tai mari si limpezi. Ca din ce scrii se vede taman opusul. ![]() Citat:
![]() Last edited by AlinB; 07.03.2011 at 13:16:45. |
|
![]() |
||||
Subiect | Subiect început de | Forum | Răspunsuri | Ultimele Postari |
"Fiul Omului" - "Cel Vechi de zile" Daniel 7,13 | georgeval | Din Vechiul Testament | 25 | 25.10.2016 06:31:20 |
Ce considerati despre "Misquoting Jesus"/"Forged" de Bart Ehrman | Ciprian Mustiata | Teologie si Stiinta | 8 | 19.12.2012 16:12:08 |
Am nevoie de "putin" ajutor ! - Va rog nu treceti "peste" - Nu am liniste de o luna! | valentinalogo | Preotul | 28 | 06.06.2010 07:26:42 |
|