Forum Crestin Ortodox Crestin Ortodox

Du-te înapoi   Forum Crestin Ortodox > Generalitati > Generalitati

Thread Tools Moduri de afișare
Vechi 07.03.2011, 12:17:08
AlinB AlinB is offline
Senior Member

Data înregistrării: 29.01.2007
Religia: Ortodox
Implicit

Citat:
În prealabil postat de Miha-anca Vezi mesajul
AlinB, am mai scris si repet: nu ma intereseaza decat SUFERINTELE celor din inchisorile comuniste.
Daca aceste suferinte inseamna pentru tine "propaganda legionara", atunci pot trage si eu concluziile mele in ceea ce priveste propaganda carui partid o faci tu aici prin afirmatiile de mai sus.
Poti sa tragi ce concluzii vrei, important este ceea ce gandesc persoanele capabile cat de cat de obiecivism.

Mesajele mele sunt aici si ale tale la fel.
Fiecare poate trage si singur concluzii daca fac propaganda unui partid.

In ceea ce te priveste propaganda legionara este clara, interesul tau pentru "suferintele celor din inchisori" sunt evident doar pretex.

Este de ajuns sa dau un singur citat din ceea ce ai scris pana acum (nu ca n-ar mai fi multe altele) si lucrurile devin ff. clare:
Citat:
În prealabil postat de Miha-anca Vezi mesajul
ceilalti detinuti, care nu erau legionari, nu au ajuns crestini si nu au fost in situatia de a-si da viata pentru credinta
Ok, am inteles, pentru tine doar legionarii au fost persecutati, doar legionarii si-au dat viata pentru credinta, restul praf si pulbere.
Mai clar de atat despre cat de limitata si subiectiva este perspectiva ta si care este adevaratul tau interes nici ca se putea.

Citat:
Pe mine ma intereseaza CUM au reusit sa reziste niste oameni, care au fost lipsiti de aparare in fata bestialitatii tortionarilor.
Da, e clar, dupa tine, au rezitat pentru ca erau legionari. Pardon crestini. Dar n-ar fi fost crestini daca n-ar fi fost legionari.
Solutia ta: sa devenim legionari si pe urma o sa putem pretinde ca suntem crestini. Nu esti legionari, nu esti crestin.
Multumim ca ne-ai luminat.

Citat:
Si nu intamplator ma intereseaza, ci pentru ca stiu ca aceste lucruri se vor repeta candva in viitor; si vor fi atinsi din nou doar crestinii.
Eu cercetez pentru mine, cu impartialitate si inocenta, caci nu ma intereseaza nici un partid politic.

Dada, impartialitatea si inocenta se citeste din ochii tai mari si limpezi. Ca din ce scrii se vede taman opusul.

Citat:
Daca nu ma insel te-ai declarat ateu.
Te inseli. Amarnic. Si nici macar nu e prima data.

Last edited by AlinB; 07.03.2011 at 13:16:45.
Reply With Quote

Subiecte asemănătoare
Subiect Subiect început de Forum Răspunsuri Ultimele Postari
"Fiul Omului" - "Cel Vechi de zile" Daniel 7,13 georgeval Din Vechiul Testament 25 25.10.2016 06:31:20
Ce considerati despre "Misquoting Jesus"/"Forged" de Bart Ehrman Ciprian Mustiata Teologie si Stiinta 8 19.12.2012 16:12:08
Am nevoie de "putin" ajutor ! - Va rog nu treceti "peste" - Nu am liniste de o luna! valentinalogo Preotul 28 06.06.2010 07:26:42