![]() |
![]() |
|
|
|||
|
|||
![]()
nu fii asa sigur ca femei sunt mai multe decat barbati, asa e in Romanica dar in Spania, Portugalia , Germania, Italia si tarile nordice e exact invers. Asa ca multe romance s-au casatorit cu tipi straini si acum se afla prin Germania, Spania, Italia, iar mai nou fiind si noi in UE vin multi investiotori straini la noi. La mine unde lucrez eu stiu multe fete casatorite cu greci si nemti. Fetele in general cauta tipi ori cu statut f bun social (director, sef) ori strain sa scape de tara asta sau daca raman macar sa aiba tot ce le trebuie aici. Vin destul de multi straini si vin numai barbati asa ca au de unde alege astia vin singuri fara neveste nu au copii sunt liberi serviciul le ocupa mult timp! La fel stiu multe fete care prefera sa astepte pe cineva la nivelul pretentiilor lor si prefera sa stea singure un timp oricat de mult, decat cu unul care nu e cum vor ele!
|
|
|||
|
|||
![]()
Va multumes tuturor pentru raspunsuri in special lui bmd.Cred ca ai dreptate..oricum decat mai tarziu mai bine acum...am analizat problema,nu pot merge mai departe cu ea,chiar daca nu accepta ideia de a ne desparti voi continua ca si cum nu s-ar fi intamplat nimic...cred ca timpul vindeca rani si elibereaza destine este cel mai bun psiholog si le va rezolva pe toate prin transparenta lui...
|
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Nu stiu cum ati trait voi in acesti 8 ani, fiindca daca ati avut o relatie de prietenie curata, nu sunt oprelisti in calea iesirii din relatie. Dar daca ati cazut in pacate trupesti lucrurile se complica. Apoi mai se pune problema cuvantului dat de tine. Ai spus ca te casatoresti cu ea, nu mai poti sa schimbi de la o zi la alta. Si pana la urma un an in plus sau in minus ce este pe langa vesnicie? Poate o discutie deschisa ar ajuta situatia voastra. Discuta cu ea sincer, deschis, cald si iubitor. Ne anunti si pe noi, bine?! Elena |
|
|||
|
|||
![]()
poate ca prietena ta s-a plictisit de relatie, daca sunteti de 8 aniimpreuna.relaxeaza-te, nu-ti mai bate capul cu casatoria daca ea nu vrea acuma. poate vrea mai tarziu, iar daca n-o sa mai vrea deloc, stai linistit, ca nici tu nu ai experienta cu femeile si daca va despartiti o sa iti fie utila experienta avuta cu ea si o sa stii de ce sa te feresti intr-o alta relatie. vreau sa spun ca iti poti gasi mai usor jumatatea daca inveti din greselile trecutului. nu stiu, dar eu asa am facut : am dato-n bara cu relatiile pana am reusit sa recunosc pe omul bun si de caracter care mi se potrivea si cu care merita sa fac si sa cresc copii. nu stiu daca l-as fi recunoscut si apreciat daca nu ar fi existat in viata mea mai inainte cei la care, dupa un timp concluzionam ca nu mi se potrivesc. ti-am spus si eu ce stiu din experienta proprie, ca nu vreau sa vorbesc si sa dau sfaturi din carti, dar nu inseamna ca te indemn sa zburzi din floare-n floare. sunt si cazuri de prietenii din liceu care duc la casnicii fericite cu copii frumosi , ceea ce-ti doresc si tie. chiar o buna prietena de-a mea a trait o astfel de poveste de dragoste in liceu si acum e sotie si mama implinita alaturi de baiatul respectiv.
doua vorbe si inchei:nu-ti chinui sufletul cu intrebari si suferinte de unul singur , pt. ca timpul le rezolva pe toate asa de bine incat va veni vremea cand ai sa razi de tot ce azi pare o problema insolubila. mai fa si altceva daca nu te vezi cu ea (ideea unei scurte separari e buna): mergi la film, la spectacole, iesi cu baietii (amicii tai) la o plimbare, la o bere, la un strand ceva si bucura-te de ce e bun si frumos in viata. petrece timp cu familia ta si o sa vezi ce bine e daca repari ceva cu tatal tau si stati de vorba ca barbatii despre probleme de viata, sau daca o ajuti la vreo treaba gospodareasca pe mama si ea te alina cu o vorba buna. cere sprijinul moral al lor si te vor intelege. pa si spune-ne cum iti merge. |
|
|||
|
|||
![]()
Se spune ca boala lunga-i moarte sigura,cam asa se intampla si cu relatiile care stau,parca o vesnicie doar la stadiul de relatie.Oamenii in 8 ani de zile au si copii si afaceri,si multe alte lucruri care vin din strategia unei casnicii si care sunt diferite de planurile unei relatii de prietenie(fie ea si intima).Se stie ca idealul unei relatii care merge relativ bine,este ca aceasta sa se soldeze cu o casnicie dupa un tip de 2-3 ani,s-a constatat chiar ca,cam atat dureaza si focul mai mult sau mai putin aprins al unei iubiri,deci ideal ar fi fost sa se faca in timp,si de comun acord planuri pentru perspectva,dar nu pentru o perspectiva prea indepartata,insasi mocnirea relatiei atata timp in acelasi stadiu a diminuat dorinta de casatorie,deja dupa opt ani de zile,nimic din personalitatile celor doi dintr-un cuplu nu mai emana mister,ori misterul este un obiect psihologic destul de important intr-o relatie.Nu putem marturisi ca iubirea tine o vesnicie,nu in stilul unui foc mereu aprins de aparente,ea trebuie intretinuta si constientizata ca si o stare de fapt a vietii dintre oameni,motivata de asemenea de f.multe aspecte cu care suntem inconjurati si care vin din personalitatea fiecaruia dintre noi.Iubirea aceia care tine doar de sentiment,sau mai bine spus de procesele chimice care ne domina la un moment dat,tin mai mult de perioadele adolescentine,la maturitate iubirea implica si responsabilitati si ratiuni specifice.
In definitiv,cred ca fata,mai pe romaneste,nu te mai iubeste,sau pur si simplu s-a plictisit,numai voi cunoasteti fiecare trasatura a relatiei voastre.Sau,este ceva la mijloc,ceva dubios,daca spui ca s-a schimbat deodata,partenera ta. |
|
|||
|
|||
![]() Citat:
|
|