![]() |
![]() |
|
|
||||
|
||||
![]() Citat:
Acum,in cazul meu era mai simplu,caci eram mai multe femei pe acolo si multe dintre ele erau obisnuite cu ideea de post si chiar intrebau in colectiv cati suntem care tinem post si cam ce am dori sa ne prepare(ceea ce zic eu era destul de frumos). Pt mine problema consta atunci in participarea in sine,muzica,galagie,rasete,bancuri,antren,voie buna-deh,atmosfera de chef...chiar daca aveam bucate de post,ma mustram ca trebuie sa particip la petrecerea lumeasca intr-o perioada nepotrivita, dar sarmanii sarbatoriti in martie si aprilie ar insemna sa nu-si sarbatoreasca niciodata ziua de nastere! Eu as fi mai diplomata in colectivul dvs.in sensul ca nu as cauta sa le spun cu tot dinadinsul ca eu postesc,ci cum obisnuiesc sa spun cu alte cuvinte:"nu mananc carne in perioada asta"!Din simplu motiv ca postul este un act intim,intre dvs si Dumnezeu-ca pt El il tinem ;de aceea nu-i nevoie sa trambitam ca tinem post,cand tinem post... Acum,cu colegii de lucru americani ii tare fain ca nu fac atata tam-tam cand este ziua lor,nimeni nu stie dinainte,doar te trezesti ca mentioneaza asa in treacat,iar de chermeze la serviciu nici n-au auzit;daca aduc vreo bomboana sau prajitura sa-i serveasca pe ceilalti,nu le-o indeasa celorlalti pe gat ci doar pun tratatiile intr-un loc si-i anunta pe ceilalti ca se POT SERVI!Cine doreste ia,cine nu zice merci si trece mai departe,nu EXISTA OBLIGATIE! Fara drame,fara intrebari de ce nu,de ce da,dar cum,dar vai...
Cuvine-se cu adevarat sa te fericim pe tine, Nascatoare de Dumnezeu, cea pururea fericita si prea nevinovata si Maica Dumnezeului nostru. Ceea ce esti mai cinstita decat Heruvimii si mai slavita fara de asemanare decat Serafimii, care fara stricaciune pe Dumnezeu-Cuvantul ai nascut, pe tine, cea cu adevarat Nascatoare de Dumnezeu, te marim. Last edited by Yasmina; 08.03.2011 at 22:56:55. |
|
![]() |
||||
Subiect | Subiect început de | Forum | Răspunsuri | Ultimele Postari |
2 intrebari despre munca | Cosmin3 | Intrebari utilizatori | 18 | 25.04.2019 08:32:31 |
intrebari despre miezonoptica | cred_cu_adevarat | Generalitati | 0 | 29.07.2011 21:21:48 |
Intrebari despre ortodoxie----> | Sekhmet | Generalitati | 1 | 07.07.2010 08:57:10 |
intrebari despre evrei | dianadi | Generalitati | 9 | 01.02.2009 22:10:20 |
intrebari despre icoane | o_copila | Pictura si Sculptura Bisericeasca | 21 | 07.08.2008 20:45:17 |
|