Forum Crestin Ortodox Crestin Ortodox

Du-te înapoi   Forum Crestin Ortodox > Minuni ale Ortodoxiei > Intamplari adevarate

Thread Tools Moduri de afișare
Vechi 10.03.2011, 14:09:06
Si totusi... Si totusi... is offline
Banned

Data înregistrării: 05.03.2011
Implicit

Citat:
În prealabil postat de Crestin_Simona Vezi mesajul
Nimic nou sub soare!!!
Ai gustat un pic din batalia dintre rau si bine. Vrei sa-ti faci un bine mantuindu-ti sufletul iar cel rau te ,,ataca". Vad ca te-a impresionat tare si te cred, nu este un personaj foarte dragalas. Dar mai cred si ca Dumnezeu i-a ingaduit sa te incerce!
Totusi sfatul meu este ca sa nu dai importanta visului si cu atat mai putin interpretarilor - tot de la rau este. Pune-i eticheta de cosmar si gata.
Cat despre frica de a merge dintr-o camera in alta iti v-a trece. Sa-ti fie frica de Dumnezeu ca in rest, crede-ma noaptea exact asa arata camerele ca si ziua !!!

Cat despre rugaciuni daca sunt de pe un site ortodox este ok (poti si sa-ti listezi rugaciunile daca ai posibilitatea).
Da rugaciunile le-am luat de pe site-ul acesta cred si de site-uri dedicate sfintilor. Nu le pot printa pentru ca nu am unde. Si m-am gandit sa le scriu pentru ca timp am suficient. Doamne ajuta!
Reply With Quote

Subiecte asemănătoare
Subiect Subiect început de Forum Răspunsuri Ultimele Postari
Chestionar licenta (am nevoie de raspunsurile voastre) sourire Generalitati 18 26.05.2011 11:00:48
Va rog, avem nevoie de rugaciunile voastre! Anna Vasilica Pocainta 2 24.11.2010 21:24:37
Am nevoie de sfaturile voastre al3xa3 Reguli in Biserica 21 25.05.2010 17:15:41
vreau sfaturile voastre andorueca Generalitati 12 13.11.2009 10:23:04
Rugaciune pentru izbavirea de vise urate si naluci alecsandru Rugaciuni 0 13.02.2006 10:16:04