![]() |
![]() |
|
|
|||
|
|||
![]()
Daca era un lucru bun si necesar, organiza biserica intalniri in "case de adunare", termen ce imi pare 100% sectant...
|
|
|||
|
|||
![]()
Nu știu cum e OD, tare sunt curioasă, dar n-am cunoscut pe nimeni. Însă ideea în sine de a se aduna creștini să-i dea slavă lui Dumnezeu de ce n-ar fi bună, e frumoasă.
|
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Apropo, intalnirile lor pe tara se fac la biserica. Are si OD problemele ei, din motive istorice (am detaliat la un moment dat), dar macar sunt oameni cu ravna care se straduiesc sa arate ca a fi crestin nu incepe si se termina la usa bisericii. Nu sunt singurii, dar e bine mai intai sa-i cunosti si sa-i intelegi si pe urma sa vezi ce este de condamnat. |
|
||||
|
||||
![]()
cauta pe youtube muzica lor si o sa-ti faci o parere.
|
|
|||
|
|||
![]()
Am căutat și penticostali pe youtube și apoi a zis unul că nu așa e în bisericile lor, că și ei consideră manifestațiile de pe youtube satanice.
|
|
||||
|
||||
![]()
aha, si MISA zice ca filmele cu ei ce circula pe net sunt falsuri ...
|
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Pentru mine acest exemplu e un reper... |
|
||||
|
||||
![]()
Si nu vad care e problema ca o fac? In "casele alea" de adunare, se petrec lucruri minunate, vorbiri de la suflet la suflet, cantari inchinate Domnului, rugaciuni si predici minunate si ziditoare pentru orice om care doreste sa-l cunoasca pe Dumnezeu, sa traiasca dupa voia Lui si sa se lepede de toata mocirla lumii de azi !! Decat sa stau in fata blocului cu alti 10 (carora le ajunge sa-si dedice 3 ore din 168 cat are o sapt lui Dumnezeu), care isi lauda aventurile si prostiile si au cel mai mizerabil vocabular, prefer sa merg intr-o "casa de adunare" sa am partasie cu alti oameni care simt ca mine, care vor sa mearga pe calea stramta! Asa ca imi pare rau dar nu-mi ajunge duminica aia la Biserica. Sf. Liturghie e un lucru minunat, si toate celelalte Taine ale BOR, dar pentru trairea mea de zi cu zi (in care incape atata loc de mai bine!), am nevoie de prieteni aproape de Dumnezeu, care ii gasesc tot aici "la ostasi"si de o partasie continua cu ei si cuvantul Lui Dumnezeu! Criticati preotii din Oaste si ostasii.. ca nu indeamna la citirea scrierilor Sf. Parinti.. cred ca vorbiti in necunostinta de cauza. Eu am intalnit multi preoti din OD,care nu fac altceva decat sa ne puna Biblia, si aceste scrieri in mana, in suflet! Si asa ca sa vezi roadele.. compara tineretul ortodox din ziua de azi in care desfraul poarta cununa iubirii, in care toate necuratiile sunt virtuti,cu tineretul oastei (imperfect de altfel, dar care are o continua dorinta de a ajunge la desavarsire, si se straduiesc sa rastigneasca Eul lor), sa vezi care ce viata au. Unde isi petrec timpul liber si cum? Cat timp de calitate ii ofera lui Dumnezeu unii si altii? Sa dea Dumnezeu sa gustati si voi dulceata unor astfel de partasii ceresti! Nu mai loviti in Oaste, e o lucrare crescuta in genunchi, in rugaciuni, in post, in lacrimi si in lanturi! Studiati-va viata personala, vedeti daca traiti adevarata ortodoxie, testati voi Oastea, citit-o, informati-va si apoi vreau sa vad daca o sa mai iesiti la atac.. :|
|
|
|||
|
|||
![]() Citat:
|
|
||||
|
||||
![]() Citat:
|
![]() |
|
![]() |
||||
Subiect | Subiect început de | Forum | Răspunsuri | Ultimele Postari |
Oastea Domnului | pacatoasa | Generalitati | 48 | 17.09.2015 12:14:56 |
Oastea Domnului | BenHur | Biserica Ortodoxa in relatia cu alte confesiuni | 23 | 18.02.2011 21:07:12 |
Oastea Domnului | Giorgina | Alte Religii | 38 | 28.06.2010 23:48:35 |
Oastea Domnului | juana302 | Generalitati | 4 | 23.07.2008 15:16:43 |
Oastea Domnului | paraschevaiasi | Generalitati | 2 | 22.02.2007 23:03:48 |
|